RAZGLEDNICE ČUVAJU TAJNU UBISTVA! Ostavila je decu u školu i otišla da šeta gradom, ali se po njih nikada nije vratila! Nađena je 4 meseca kasnije ISKASAPLJENA!

Tuga!

policija, Foto: Alo!

Šeli je tog dana ostavila decu u školi, i otišla da šeta i fotografiše, nikada se nije vratila.

Majka dvoje dece Šeli Morgan (33) nestala je u Bristolu 11. juna 1984. Ostavila je decu u školi otišla da šeta gradom, crta i fotografiše. Međutim, po svoju decu nikada nije došla. Nestala je.

Njeno telo pronađeno je četiri meseca kasnije. Obdukcija je pokazala da je umrla od brojnih uboda, a bilo je i dokaza da je napad seksualno motivisan. Napadača nikada nisu pronašli, ali jesu pronašli nove dokaze.

Policija sumnja da su dve razglednice koje su se prodavale između 1980. i 1990. zapravo fotografije tragično preminule Šeli.

Znaju da je tog kobnog dana sa sobom nosila fotoaparat Olimpus koji nikad nisu pronašli, a lokacije fotografija su tačno na putu kojim je išla pre nego što je ubijena.

- Tog dana nameravala je da fotografiše i crta u Lej Vudsu pa j emoguće da su fotografije i lokacija zapravo ključne u pronalasku ubice. Sa sobom je imala kameru i stativ, te materijal za crtanje. Sve je u torbi koja nikada nije pronađena - rekla je detektivka Sara Barnston za "Dejli mejl".

 

Osim toga, istražitelji nikada nisu pronašli ni njenu odeću, ali ni naočare.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi