PRVO JE UBIO PSA, JER GA JE NERVIRAO LAVEŽ Onda je počeo da maltretira Marinu, oko 4 sata ujutru kada je krenula na posao je pratio. Sa sobom je uzeo kuhinjski nož, IZBO JE 24 PUTA... Za njom su ostala njihova 3 sina!

Kada ga je htela ostaviti, ubio ju je...

Zlostavljanje, svađa, mučenje, batine, nasilje nad ženama
Zlostavljanje, svađa, mučenje, batine, nasilje nad ženama, Foto: Shutterstock, ilustracija

Ubijena Marina Brkić (43) pokazala je neverovatnu strpljivost prema svom suprugu. Čak 25 godina je trpela brutalnosti, ljubomoru i alkoholizam. Kada mu je rekla da je dosta i da želi okončati brak on ju je izbo nožem, 24 puta, rekao je sudija suda u Minhenu, koji je Josipa Brkića (44) osudio na doživotnu kaznu zatvora bez mogućnosti pomilovanja nakon 15 godina odsluženja kazne.

Josip je izricanje kazne slušao bez emocija.

Josip i Marina su se venčali 1992. godine u Hrvatskoj i dobili su tri sina. Josip je zlostavljao Marinu i njihovog najstarijeg sina, a jednom je bez povoda nožem zaklao njihovog psa. Smetalo mu je naime što je njihov ljubimac lajao. Nakon što je otišao u prevremenu penziju, Josip je počeo još više piti. Marina se zbog toga morala brinuti da porodica ima novca za život.

Godine 2016. je otišla u Minhen gde je radila kao kuvarica i čistačica u dečijem vrtiću. Josip ju je pratio i obećao da više nikada neće piti, te da će pronaći posao. Ali uskoro se vratio starim navikama. Marinu je tukao i pio je. U septembru 2017. toliko ju je jako udario da je ostala gluva na jedno uvo. Udario ju je jer joj je kasnio metro i došla je nešto kasnije sa posla nego obično.

Marina je 24. novembra 2017. godine rekla Josipu da se mora vratiti u Hrvatsku. Oko 4 sata ujutro krenula je na posao, a on ju je pratio. Sa sobom je uzeo kuhinjski nož. Razgovarao je sa njom, a ona je ostala pri svom zahtevu. Kada je htela krenuti dalje ubio ju je nasred ulice.

Ubadao ju je tako jako u prsa da joj je slomio neke kosti. Kada je došla policija, stajao je pored mrtvog tela svoje supruge i pušio. Josip je suđenje pratio uglavnom vrlo nezainteresirano.

- Možda budete jednom shvatili da niste uništili samo život svoje supruge nego i svoje dece - poručio je sudija Josipu.

Na presudu ima mogućnost žalbe.

 Pratite nas na Instagramu Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Pepa prasac
  04/12/2018 - 19:27
  Lepo se kaze da of zla Prema zivotinjama ide ka zlu sa ljudima, ma koliko na ovo protestovali psomrzci
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi