Natali Birli
Facebook printscreen
Natali Birli

Facebook printscreen

Natali Birli, Foto: Facebook printscreen

* Otmičar je Natali udario automobilom i kidnapovao

* Opio ju je alkoholom i naterao da gola uđe u kadu i pretio da će je udaviti

* Devojka je ostala pribrana, počela da razgovara sa njim o cveću i ubedila ga da je pusti

Natali Birli (27), austrijska triatlonka krenula je u utorak popodne na trening. Ova uspešna sportistkinja nedavno se porodila i ponovo je počela da vežba. Kada se nije vratila kući do 21 sat njen suprug se zabrinuo i pozvao policiju.

Pročitajte još:

Dok su je tražili, Natali je preživljavala pakao. Nju je dok je vozila bicikl čovek je namerno udario automobilom i ona je tada pala i slomila ruku. Zatim je vezao i ugurao u vozilo. Odvezao ju je do svoje kuće i opio alkoholom.

"Kada sam došla k sebi bila sam zavezana za stolicu u jednoj staroj kući. Rekao mi je da danas radim što mi kaže i da ću sutra biti slobodna. Prisilio me da gola uđem u kadu sa hladnom vodom i pretio je da će da me udavi", ispričala je kasnije policiji Natali.

Pretio joj je i nožem, ali je Natali ostala prisebna i počela sa otmičarem da razgovara o cveću. On je onda ispričao da mu je otac umro, da mu je majka bila alkoholičarka, a da ga je devojka prevarila s drugim.

Na kraju je Natali ubedila otmičara da je pusti. On je odvezao kući, a policija je ubrzo uhapsila muškarca (33) koji im je od ranije poznat po nasilništvu i koji je psihički bolestan.

Bonus video

Kontinenti se zamenili, građani sa mukom očekuju dane koji predstoje