automobil
printscreen/youtube
automobil

printscreen/youtube

automobil, Foto: printscreen/youtube

 

"Prvo sam pomislila da neko izlazi, ali onda se to nastavilo pa sam se pitala što rade", rekla je za televizijsku postaju WPBF-TV Anne Sabol koja živi preko puta te dodala kako je ubrzo stigla i policija.

Crni labrador retriver navodno je ostavljen u automobilu oko osam ujutro nakon što je vlasnik pogrešno skrenuo i otišao nešto da proveri.  Tada je Max ljubimac nekako uspeo da ubaci u rikverc. Počeo je da "vozi" okolo kad su se vrata zaključala.

"Zatim sam videla psa kako izlazi iz automobila, velikog crnog labradora ili nešto i pomislila sam kako ovo postaje čudno", nastavila je Sabol. "Trajalo je to oko sat vremena. Kružio je i kružio u savršenim krugovima."

Sabol kaže i kako je automobil završio na nečijem travnjaku i zaleteo se u poštanski sandučić pre nego što je policija uspela da interveniše. "Išlo mu je jako dobro dok nije udario u sandučić. Oko pola sata se okretao bez da je išta udario", kaže Sabol.

 

Vlasnik sandučića je rekao kako mu je vozač (ne pas) obećao da će mu zameniči slomljeno sanduče. 

"Bila je to smešna mala situacija", rekla je Sabol. "Popravila mi je dan, očigledno."

Max je nakon svega bio dobro. "Videla sam psa kako izlazi iz automobila i maše repom. 'Dobra vožnja', pomislila sam", kaže Sabol koja se našalila kako je Max bolji vozač od većine u Floridi. "Trebali bi mu dati vozačku dozvolu. Vozi bolje od većine ljudi koje sam videla na putevima ovde."