Prostitutka, seks, prostitucija, makro
Profimedia
Bogati Arapin

Profimedia

Bogati Arapin, Foto: Profimedia

Halid je poslednja u nizu žrtava razvratnih zabava na kojima Arapi koketiraju sa svim i svačim i neretko plaćaju glavom svoju nepromišljenost i stil života koji mogu zahvaliti svom nepreglednom bogatstvu. Mnogi smatraju da je njima uglavnom dosadno jer su preživeli sve što se preživeti može pa neprestano tragaju za nečim novim. Zabave bogatih Arapa pune su droge, orgija, opijata, ali i seksualnih pomagala, a sve to često završi fatalno.

Pročitajte još:

Neki svedoci tih zabava prepričavaju kako nakon njih ostaje pravi svinjac. Neimenovani stranac, čije je uloga bila dovođenje prostitutki i nabavka droge, otkrio je da mu je jedan od zadataka bio i skupljanje korišćenih seks-pomagala, od dilda do bičeva.

- Dočekali smo letonske i ruske prostitutke, a obično su ih dovozili do jahte u floti Mercedesa. Potom bi bogati klijenti odabirali tri žene za taj dan. Arapi su najvelikodušniji ljudi na svetu, njima je novac samo papir. Za jednu noć im možete uzeti 35 hiljada evra, obožavaju jahte, a žene biraju pre nego što se otisnu na pučinu. Na jahtama zna biti po deset prelepih devojaka, golih ili polugolih modela. Zabava se svodi na drogu, piće i seks s devojkama koje na kraju noći čekaju omotnice s novcem. Klijenti stave dogovorenu svotu u kovertu, a na njoj napišu "poklon" - prepričava ovaj svedok, tvrdeći da se u jednom hotelu osoblje požalilo da im je samo za čišćenje soba u kojima su boravili bogati Arapi trebalo 200 hiljada evra, ali njima to, naravno, nije problem da plate.

Prostitutka, seks, prostitucija, makro, političar, veš, žena

Shutterstock, ilustracija

Radnik jednog hotela jednom prilikom je opisao kako je Bahrein zbog blizine odlična lokacija za kratkotrajni odmor gostiju, bogataša iz Saudijske Arabije. Radnici se nagledaju urina, tragova sperme, povraćanja, fekalija po krevetu, stolovima, zidovima, a zbog iznosa koje im ostavljaju, hoteli, naravno, nemaju nameru da im otkažu  gostoprimstvo, a pojedini su pak uveli doplatu ili depozit koji se odnosi na orgije i seks u sobama. Jedan radnik u londonskom hotelu prepričava, pak, kako se zgrozio kad je ušao u apartman jer je celi pod bio pun fekalija, tako da nije imao gde da stane.

- To je bilo nešto najodvratnije što sam u životu video - rekao je. Jedna prostitutka pre nekoliko godina dobila je veliku svotu novca za seks sa šeicima koji su je terali da u anus gura živog lososa. Jedan ukrajinski radnik otkrio je i kako je najčudnija zabava koju je organizovao bila s deset prostitutki u šatoru nasred pustinje.

- Bio je jedan šeik iz Jemena koji je zahtevao da mu dovedem 30 žena iz Afrike i veliku količinu vijagre pa me pozvao da prisustvujem orgijama. Devojke za to dobijaju i do hiljadu dolara na sat, a muškarci, koji su česti gosti orgija, dobijaju po 500 dolara na sat - ispričao je Ukrajinac.