TUŽNIJE OD OVOGA NEMA Očajni otac je ćerki na samrti iskopao grob, svakog dana je vodi u raku da se odmara i igra, da se spremi za svoj budući dom

Suze same kreću

Otac i ćerka
Otac i ćerka, Foto: Shutterstock/Ilustracija

Očajni otac iz Kine iskopao je grob za svoju teško bolesnu ćerku, gde je vodi svaki dan i leži sa njom kako bi se navikla na mesto na kojem će počivati, prenosi Dejli Mejl.

Gospodin Džang Lijong, poljoprivrednik iz provincije Sečuan, potrošio je skoro celu svoju ušteđevinu da bi izlečio svoju ćerku, kojoj je sa samo dva meseca dijagnostikovana bolest poremećaja krvi ili talasemije. Ipak, uprkos naporima lekara porodici je saopšteno da devojčica neće još dugo živeti.

Od tada on malenu Džang Sjinli svakodnevno dovodi da se igra i odmara u grobu koji će biti mesto njenog večnog počinka.

Devojčici roditelji su potrošili preko 18 hiljada evra na lečenje svoje ćerke, a majka Deng Min zarađuje samo 400 evra mesečno i nema novca za dalje plaćanje.

Kada su im doktori rekli da se njihova krv ne poklapa sa ćerkinom, oni su odlučili da dobiju drugo dete, koje će se roditi sledećeg meseca. Međutim, shvatili su da su im troškovi transplantacije preveliki tek pošto je majka ostala trudna sa drugim detetom.

Zato je nesrećni otac odlučio da iskopa grob na njihovoj farmi kako bi počeli da se pripremaju za tragični trenutak.

- Dovodim je da se igra. To mesto će joj biti večni počinak. Sve što mogu je da budem sa njom po ceo dan, svaki dan - ispričao je dodajući da se nada da će kada dođe trenutak malenoj devojčici biti udobno u grobu.

Kada se ova vest proširila kineskim medijima počelo je skupljanje novca za lečenje malene devojčice, a pitanje je da li će ostati dovoljno vremena za operaciju.

Talasemija je nasledni poremećaj krvi. Ljudi koji od nje boluju, imaju malo ili nemaju uopšte hemoglobina, koji koriste krvne ćelije za prenošenje kiseonika kroz telo. Pacijentima koji imaju ovu bolest je potrebno dugotrajno lečenje transfuzijom krvi, prenosi Dejli Mejl.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi