Ali Mekdonel
Instagram printscreen
Ali Mekdonel

Instagram printscreen

Ali Mekdonel, Foto: Instagram printscreen

Majka četvoro dece Ali Mekdonel imala je samo trideset šest godina i njena porodica i prijatelji su skrhani njenom smrću.

Pročitajte još:

Nekoliko sati pre nego što je umrla napisala je na Fejsbuku:

- Zašto je ok da muškarac nazove ženu debelom ružnom ku**om? To je stvarno novi stepen guranja osobe preko svih granica.

Preporučujemo i ovo:

Ali, koja je studirala u Dablinu, nedavno je proslavila dvadeset prvi rođendan mlađe sestre. Za decu je na društvenim mrežama tvrdila da su "sav njen svet".

Manekenka se zalagala i za buđenje svesti o autizmu kod ljudi.

Prijatelji su preplavili internet svojim izrazima iznenađenja, nazivajući je "lepom spolja i unutra".

Nije poznato da li je objava povezana sa njenom smrću.

- Zaista tužno. Kakva spoljašnja i unutrašnja lepota. Nije važno koliko si bila lepa, već kako si se osećala – napisala je Stefani Velan.

- Bila si ponosna majka i tvoja deca će rasti znajući koliko im je majka bila jaka. Počivaj u miru, lepotice. Sijaj kao dijamant, gde god da si! – dodala je ona.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

When you can sleep well tonight because you know you booked your brows with the master @joyporto #hdbrows #makeupartist #partyseason #shapeyourface #goodbrows #partyready #nevertrustanyonewithbadbrows

Објава коју дели allimacdonnell (@allimacdonnell) дана 28. Нов 2018. у 2:13 PST

- Nisi bila samo lepo lice, već si i u duši bila prelepa. Gubitak za sve koji su imali to zadovoljstvo da te poznaju – napisala je Tori Dempsi-Volš.

Manekenka je postala ambasadorka autizma, pošto dvoje njene dece boluje od ove bolesti.

Direktorka centra za autizam Samanta Džadž navela je da je Ali bila "neverovatna majka" i neumorni borac za razumevanje autizma.

- Šokirani smo i tužni gubitkom. Ona je bila neverovatna majka i lepotica i spolja i iznutra – izjavila je ona.

- Bila je snažni glas autizma kao majka. To je ogroman gubitak za nas. Ali je neumorno radila na podizanju svesti o autizmu. Bila je sjajna prijateljica i ambasadorka naše organizacije. Uvek smo mogli da je zovemo u pomoć. Zaista je bila inspirativna osoba i žalimo za njom – dodala je ona.