Poliamorija
Instagram printscreen
Poliamorija

Instagram printscreen

Poliamorija, Foto: Instagram printscreen

- Bio je dve godine zaljubljen u mene. Pružila sam mu priliku i veoma mi je drago zbog toga. Počeli smo da se zabavljamo 20. maja 2013 - kaže Karalin.

Pročitajte još:

Kada je imala 17 godina (tada je bila u vezi s Džastinom oko godinu dana), shvatila je da je privlače i žene. Poverlia se dečku, a on je bio pun razumevanja.

- Mirno mi je rekao da da izađem s devojkom i da ćemo probati svi da se uklopimo. Probali smo i odlično je funkcionisalo - kaže Karalin.

Preporučujemo i ovo:

Sve je počelo kada je Karalin na društvenoj mreži Tumblr upoznala Lanu Daglas iz Severne Irske. Ćaskale su svakodnevno i Karalin je shvatila da se zaljubljuje. Međutim, Lana je imala limfom u IV stadijumu.

- Bilo je strašno; zaljubiljavala sam se u nekoga ko bi mogao da umre svakog trenutka.

Zaljubljeni par započeo je vezu preko žice na Novu godinu 2016, a u februaru sledeće godine, posle hemoterapije, Lana je ozdravila.

Karalin i Džastin su se verili i zakazali venčanje za oktobar 2018, a Lanu su zamolili da im bude deveruša, iako je nisu lično upoznali.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

My girlfriend was a bridesmaid in my wedding ❤️ #polyamorous #polyamory #polytriad #poly #girlswhokissgirls #girlswholikegirls

Објава коју дели Karalyn Henry (@karalyncat) дана 25. Нов 2018. у 6:37 PST

- Kada sam na dan venčanja videla Lanu našminkanu i doteranu, srce mi je zaigralo. Bila je divna i i očaravajuća na svaki način. Na proslavi smo se sve troje držali za ruke, plesali i satima pevali. Nikada neću zaboraviti taj dan - kaže Karalin.

Toga dana su se i Lana i Džastin zaljubili jedno u drugo.

- Postali smo tzv. politrijada, što znači da se svi zabavljamo sa svima - objašnjava Karalin.

Sve troje spavaju u istom krevetu, ali Lana i Karalin su aseksualne, što znači da ih seks odbija.

- Džastin to nije, ali shvata da mi to ne želimo. Razmišlja na sledeći način: ako se desi, desiće se, ako se ne desi, neće - kaže Karalin.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 

The article that was written about our #polyamorous relationship is out!! Read it here: https://www.dailystar.co.uk/real-life/762841/polyamorous-relationship-polyamory-triad-bridesmaid-at-wedding #poly #polyamory #polytriad #polyamorousrelationship

Објава коју дели Karalyn Henry (@karalyncat) дана 2. Мар 2019. у 12:36 PST

Ona kaže da ne samo da nije ljubomorna što je njen muž zaljubljen u drugu ženu, nego je čak oduševljena.

- Bila sam presrećna kad su počeli da se viđaju. Htela sam to otpočetka, ali nisam htela da insistiram, jer je odluka na njima. Ali, desilo se - kaže Karalin.

Sve troje spavaju zajedno i Karalin kaže da im je malo tesno u krevetu. Troje odraslih, sibirski haski i dve mačke.

Svima koji podozrivo gledaju na ovaj trio, Karalina poručuje da se zapitaju da li je njihova veza toliko srećna kao njena.