SKANDAL TRESE UNIVERZITET Nižu se optužbe za silovanja, sumnjivo bratstvo vrebalo studentkinje!

Univerzitet u Sent Endruzu u Škotskoj, jedan od najstarijih univerziteta na svetu, potresa skandal pošto više desetina žena tvrdi da su bile žrtve silovanja i drugih vrsta seksualnih napada u njegovom kampusu, a nekoliko njih za napade optužuje članove kontroverznog bratstva, u američkom stilu.

London
London, Foto: Printscreen

Univerzitet, koji su pohađali i pojedini članovi britanske kraljevske porodice, saopštio je da će sarađivati s policijom na istraživanju ovih tvrdnji, koje su iznete anonimno na Instagram stranici "St Andrews Survivors" (Preživeli iz Sent Endruza), prenosi CNN.

One uključuju više od 20 optužbi studenata za silovanje i još nekoliko optužbi za druge vidove seksualnih napada, fizičkih napada i prisilu.

Većina optužbi usredsređena je na bratstvo Alfa Epsilon Pi, koje niije zvanično društvo univerziteta.

Ogranak ovog bratstva u Sent Endruzu suspendovao je nekoliko svojih članova nakon optužbi.

Ovaj prestižni univerzitet pohađali su princ Vilijam i njegova supruga, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: ruma
  14/07/2020 - 13:56
  Sa takvih " prestiznih" univerziteta kako sa ovog tako i iz Engleske,Amerike i drugih po celom svetu,nam dolaze" strucnjaci" a primsra smo imali da vidimo u nasoj Srbiji,opljckaku nas pa odu glavom bez obzira.Toliko dobre pametne i veoma obrazovane,kelturne dece imamo,ali nemaju " vezu" da svoje znanje i postenje,kulturu i drugo da pokazu.Hej Srbijo dokle tako!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi