Frankfurt, avionska nesreća
Tanjug/AP
Frankfurt, avionska nesreća

Tanjug/AP

Frankfurt, avionska nesreća, Foto: Tanjug/AP

Kanal Hr-fernsehen objavio je snimak sa mesta avionske nesreće u kojoj je poginula jedna od vlasnica avionske kompanije S7 Natalija Fileva.

Pročitajte još:

Podsetimo, Natalija Filjeva je zajedno sa ocem Valerijem Karačevim letela na lečenje u Nemačku u privatnom avionu Epic-LT. U avionu se nalazio još pilot.

Prilikom sletanja na aerodrom Egelsberg u Frankfurtu na Majni avion se iz nepoznatih razloga se srušio. U nesreći niko nije preživeo.

Istragu će voditi međunarodna komisija, uz učešće ruskih stručnjaka. Bogatstvo Natalije Filjeve se procenjuje na oko 600 miliona dolara.

Nemci počeli istragu

Nemačke vlasti su već počele istragu u slučaju jučerašnjeg pada aviona u kojem je poginula jedna od najbogatijih žena u Rusiji, predsednica odbora direktora i suvlasnica "Grupe S7" Natalija Filjeva.

U padu aviona u blizini Frankfurta, poginulo je više lica, ali još nije utvrđen tačan broj, jer je avion imao mesta za do šest lica, saopštila je policija.

Preporučujemo još:

Nemačke vlasti navode da će konačna identifikacija posmrtnih ostataka, pošto je avion u potpunosti izgoreo, biti završena do kraja nedelje.

Istraga o padu aviona, prema Saveznoj službi za avionske nesreće Nemačke mogao bi trajati, kako je rečeno agencijI TAS S, između šest i osam nedelja.

Nakon pada aviona, u blizini udesa, dogodila se saobraćajna nesreća, pošto je policijski automobil, koji je išao ka mestu udesa, udario u jedno putničko vozilo.

Dva putnika privatnog vozila poginula su na licu mesta, a tri policajca zadobilo je teže povrede.