Donald Tramp
EPA/Shawn Thew

 

Donald Tramp

EPA/Shawn Thew

Donald Tramp, Foto: EPA/Shawn Thew

* Saradnici Donalda Trampa navodno organizuju orgije u Beloj kući

* Hakovani su podaci korisnika onih koji žele utroje

*  Ukradeni su podaci o rođendanima, polu i seksualnim navikama

Saradnici američkog predsednika Donalda Trampa organizuju orgije u Beloj kući. Spekulacije o tome pojavile su se nakon što su hakovani podaci korisnika aplikacije za upoznavanje onih koji žele seks utroje "3fun", a bar jedan od njih lociran je u predsedničkoj rezidenciji u Vašingtonu.

Nastrani i sfingeri

Hakeri su došli do ličnih podataka i fotografija oko 1,5 miliona korisnika aplikacije, u čijem opisu piše da je "najbolja platforma za upoznavanje lokalnih seksualno nastranih ljudi i onih otvorenih za trojke i sfingerski stil života." Ukradeni su podaci o rođendanima, polu i seksualnim navikama, zatim međusobne prepiske, kao i lokacije na kojima se korisnici nalaze. Takođe, hakeri su ukrali i privatne fotografije korisnika aplikacije "3fun", kao i njihove profilne slike. Zasad fotografije i imena nisu objavljeni, ali jeste mapa sa adresama korisnika. Na njoj se vidi da je bar jedan od njih sa adresom u Beloj kući.

 

Na spisku žrtava milijardera pedofila koji se ubio u ćeliji je i devojka sa naših prostora!

Manekenka Nada Marćinkova, čija se porodica posle Plišane revolucije preselila iz Čehoslovačke u Jugoslaviju, i koju su mnogi identifikovali kao saučesnicu u vrbovanju maloletnica za seks za Džefrija Epstajna koji se danas ubio u zatvorskoj ćeliji, i sama je bila žrtva serijskog pedofila, saznaje se iz zvaničnih dokumenata.

- Korisnici "3fun" mislili su da su njihovi podaci bezbedni, kako su ih administratori aplikacije uveravali. Međutim, ispostavilo se da je u pitanju aplikacija za upoznavanje sa najgorom bezbednosnom platformom u istoriji. Tako su čak i oni koji se samo površno razumeju u nove tehnologije mogli da otkriju sve privatne podatke korisnika - pišu američki mediji.

Kako navode, vest o krađi podataka aplikacije "3fun" izazvala je paniku među njenim korisnicima u SAD, budući da su neki od njih na visokim pozicijama u državi.

- Sudeći prema otkrivenim lokacijama korisnika, bar jedan od njih se nalazi u Beloj kući. To znači da neko od najbližih Trampovih saradnika voli seks utroje. Nije isključeno da je taj neko trojku ili sfingersku žurku organizovao baš u predsedničkoj rezidenciji - spekulišu mediji u SAD.

Prema njihovim navodima, ukoliko bude utvrđeno da je neko od najviših američkih zvaničnika organizovao orgije u Beloj kući, biće to najveći seks-skandal u istoriji zemlje.

- Bil Klinton i njegova seks-afera sa stažistkinjom u Beloj kući Monikom Levinski izgledaće smešno ako je tačno da je jedan od Trampovih saradnika pravio orgije u predsedničkoj rezidenciji. Ta afera mogla bi da sruši i samog Trampa, budući da je on odgovoran za postavljanje saradnika. Ukoliko se ispostavi da je Bela kuća stecište bluda i nemorala, biće to skandal neviđenih razmera - kažu stručnjaci za američke medije.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Francuska povlači priznanje Kosova?