ŠPANSKA POLICIJA HITNO JE SAOPŠTILA DA JE ZAVRŠENA OPERACIJA "TUPE" Na aerodromu Barselona zaplenjen KOKAIN! Zbog uhapšenog Kolumbijca policajci ostali šokirani, na kom mestu je sakrio drogu!

Pažnju je privukao neobičnom perikom

Kolumbijac. šverc, kokain, Foto: Policia Nacional

* Kolumbijac ispod perike pokušao da prošvercuje paket kokaina

* Kad se pojavio na aerodromu bio nervozan

* Paket pokušao da sakrije ispor perike da bude nevidljiv

Španska policija na aerodromu El Prat u Barseloni uhapsila je muškarca koji je pokušao da prošvercuje pola kilograma kokaina vrednog 30.000 evra pod perikom. Međutim ono što je usledilo više spada u rubriku " verovali ili ne".

Kolumbijac koji se pojavio na aerodromu privukao je pažnju carinika i policije, jer je bio veoma nervozan, a njegova perika odavala je utisak da muškarac pod njom nešto krije.

 

Policajci su Kolumbijca sklonili u stranu, a kad su mu skinuli periku, ustanovili su da na glavi ima nalepljen lepivom trakom izlepljen paket u kome je bilo 503 kilograma kokaina.

 

Policija je u šaljivom tonu otkrivanje kokaina kod Kolumbijca nazvala operacija " Tupe"

Interesantno je da španska policija poslednjih godina otkrila je švercovani kokain u veštačkim grudima, izdubljenim ananasima, jastucima, invalidskim kolicima, gipsu kad je muškarac glumio da ima slomljenu nogu i četrdesetdvodelnom servisu. 

ZAPLENA 20 TONA KOKAINA U FILADELFIJI ZBOG ČEGA JE NASTAO HAOS U NARKO SVETU Uhapšen još jedan crnogorski pomorac iz Kotora! Pao posle upoređivanja izjava ostalih svedoka

STIGAO IZVEŠTAJ UJEDINJENIH NACIJA! Zemlje Balkana se pominju u NAJGOREM MOGUĆEM KONTEKSTU!

ZAPLENA 17 TONA KOKAINA NA BRODU U LUCI FILADELFIJA Pohapšena još četvorica Kotorana, svi pali na saslušanju u policiji, kad im je postavljeno jedno pitanje

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi