policija
Youtube/Printscreen
policija

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Muškarac (60) izboden je nožem u severnom Londonu dok je njegov komšija (45) uhapšen zbog sumnje da je počinio ubistvo.

Pročitajte još:

Muškarac je uhapšen zbog sumnje da je ubio svog komšiju, a policija je prisustvovala ranijem incidentu u kući osumnjičenog. Žrtva, koja ima 60 godina, jutros je izbodena nožem na Vembliju, u severozapadnom Londonu.

ANKETA: Da li je London bezbedniji od Beograda?

 

Policija je prisustvovala incidentu u stambenom kompleksu nekoliko sati ranije, gde su komšije prijavile mogući požar i izvestile o muškarcu koji je mahao nožem.

Policija je pozvana na lice mesta u 10.07 sati, gde je pronašla žrtvu koja je zadobila veći broj uboda nožem. On je na licu mesta proglašen mrtvim.

Osumnjičeni je uhapšen nakon što se zabarikadirao unutar kuće nakon što su policajci pokušali da pregovaraju, saopštila je policija.

Osumnjičeni (45) ostaje u pritvoru i veruje se da su se dvojica muškaraca poznavala. Policija je prethodno pozvana na istu adresu nešto pre 7 sati u subotu posle prijava zbog buke i aktiviranog alarma za dim.

Na mesto događaja stigli su pripadnici Skotland Jarda i londonska vatrogasna brigada, oni su razgovarali sa muškarcem, saopštila je policija.

Preporučujemo: