PORODICA ODUSTALA OD SMRTNE KAZNE Mučki ubio trudnu suprugu i dve ćerkice! Zbog onoga što drži u ćeliji, razbesneo je mnoge! (FOTO)

Otac monstrum navodno svako jutro i veče obraća se fotografiji, a za sada nije poznato o čemu govori

Kristofer ubio trudnu ženu i decu
Kristofer ubio trudnu ženu i decu, Foto: Instagram

Osuđeni ubica Kristofer Kris Vats iz Kolorada, koji je ubio trudnu suprugu i dve ćerkice, u ćeliji u zatvoru, u kojem služi doživotnu kaznu, drži sliku žrtava. Ovaj potez mnoge je naljutio, pa je pokrenuta peticija da mu se slika oduzme.

Na slici su trudna supruga i dve ćerkice, koje je mučki ubio, prenosi CNN.

 

- Kao poreski obveznici i predstavnici javnosti, ogorčeni smo što je Vatsu dozvoljeno da ima fotografiju žrtava za koje je osuđen za ubistvo, uključujući i njegovu maloletnu decu - navodi se u peticiji.

Kako se ističe, dozvoljavanje ubici da zadrži trofej svojih žrtava protivi se nameri i misiji Odeljenja za korekcije u Viskonsinu, koji naglašava javnu bezbednost i zaštitu žrtava.

- Mi, javnost i poreski obveznici, zahtevamo da bilo kakve slike žrtava ubistva Vatsa budu konfiskovani i da mu se ne dozvoljava povoljan tretman - ističe se u peticiji.

Kristofer Vats
Kristofer Vats, Foto: AP

Otac monstrum navodno svako jutro i veče obraća se fotografiji, a za sada nije poznato o čemu govori.

 

Peticija, koju je do sada potpisalo više od 5.000 ljudi, traži da se fotografija vrati porodici ubijene žene.

U avgustu prošle godine Kris je ubio trudnu suprugu Šanon i dve ćerkice, Belu (4) i Seleste (3), nakon čega je njihova tela sakrio na naftnom polju na kojem je radio.

 

On se izjasnio krivim za ubistva prošle godine i služi pet doživotnih kazni nakon što su se tužioci i porodica Šanon Vats složili da odustanu od mogućnosti smrtne kazne.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi