Mladoženja (22) polumrtav na svom venčanju, mlada Maja mu ispunila poslednju želju. Već sutradan je stavila crni veo (VIDEO)

Alo.rs/ B. P. | vesti 2019-06-29 08:34:15 2019-06-29 08:34:15

Pokušao da izgovori da je voli

Youtube Printscreen

Navar Herbert (22) izgubio je višemesečnu bitku s tumorom na mozgu samo dan nakon venčanja s ljubavlju svog života. Dirljiva ceremonija održala se u Kvinslendu.

Nekoliko meseci ranije Navar je bio perspektivni mladić pred kojim su bili venčanje i uspešna sportska karijera, ali je tumor na mozgu brzo uznapredovao i lekarske prognoze nisu puno obećavale.

Maja Falvaser objavila je snimak venčanja kako bi na GoFundMe stranici prikupila sredstva za povratak suprugovog tela na Novi Zeland, tačnije, u grad Otorohangu, u kojem je rođen.

- Moje srce je danas tužno i teško mu je. Izgubila sam najboljeg prijatelja, supruga i oca našeg sina. Okružena sam ljubavlju prijatelja i porodicom. Ovo je jako težak period, ali snagu i zaklon nalazim u vašoj podršci. Navar je dirnuo toliko puno ljudi i uvek će imati posebno mesto u našim srcima - napisala je njegova supruga u pismu u kojem se oprostila od Navara.

Pročitajte još:

 

Expand player
Pogledajte više