Italijanski parlament
Youtube printscreen

 

Italijanski parlament, Foto: Youtube printscreen

Italijanska ministarka poljoprivrede Tereza Belanova je zbog plave haljine sa karnerima dobila žestoke uvrede javnosti.

Političarke u Italiji su često korišćene ili kao ukras ili kao pokazatelj jednakosti koje zapravo još nema, ali to se sada promenilo. Sedam žena postavljeno je za ministarke, a nova ministarka poljoprivrde Tereza Belanova je zbog modnog odabira stavljena na stub srama.

Otkriveno otkud Jelenina krv u Zoranovom mercedesu! Sablažnjiv preokret u slučaju ubistva pevačice Granda!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 13.09.2019. 07:20 Užas! Zoran Marjanović, Foto: Alo/ Masanori Jošida Odbrana Zorana Marjanovića, koji je juče na sudu izjavio da nije kriv, otkrila da postoje slike koje potvrđuju da je Jelenina krv ostala u "mercedesu" kad se posekla dok je menjala točak.

Na inauguraciji novog kabineta, Tereza Belanova, bivša radnica na farmama i aktivna članica sindikata koja nije išla na fakultet, nosila je upadljivu plavu haljinu. Sasvim pristojnu, zatvorenu do grla i dužine koja prekriva kolena, ali to je nije zaštitilo od negativnih komentara.

Novinar i bivši političar Danijel Kapecone objavio je na Tviteru njenu fotografiju uz podrugljivi komentar „Karneval? Noć veštica?". Mnogi Italijani su ga kritikovali zbog seksizma i snobizma, a bili su brojni i oni koji dele njegovo mišljenje. Tereza im nije ostala dužna.

Pročitajte još:

Koristeći hešteg #qualcosadiblu (nešto plavo), Belanova je na Tviteru napisala da „prava elegancija prati nečije raspoloženje."

- Juče sam bila uzbuđena i plava haljina sa karnerima bila je upravo ono kako sam želela da se predstavim. Iskrena, kao žena - prokomentarisala je Tereza i zadobila simpatije mnogih.

Da li je Tereza zaslužila osudu javnosti?

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina