Donald Tramp
Tanjug / AP
Donald Tramp

Tanjug / AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug / AP

Umesto toga, Melanija Tramp retvitovala je poruku povodom 245. godišnjice američke vojske, priznajući hrabrost i posvećenost američkih vojnika. Ona, međutim, nije poslala nikakve poruke mužu.

Trampova najstarija ćerka i savetnica Ivanka podelila je na Tviteru brojne slike sa svojim ocem. Slično su uradila i njegova ostala deca, ali ni reči nije bilo od Melanije.

Donald Tramp, Melanija Tramp

Tanjug / AP

Donald Tramp, Melanija Tramp, Foto: Tanjug / AP

Prošle godine, prva dama takođe nije smatrala potrebnim da šalje rođendanske poruke. Umesto toga, Melanija je pribegla i Tviteru i Instagramu kako bi široko pohvalila Trampovu administraciju za njenu opredeljenost u borbi protiv "opijumske epidemije". Mnogima ovo priznanje može značiti mnogo više od proste poruke „volim te“.

Međutim, ovogodišnji neuspeh da javno čestita Donaldu Trampu dolazi ubrzo nakon što mu je nedavno objavljena knjiga "Umetnost njenog posla: neispričana priča o Melaniji Tramp" da je POTUS odložio prelazak u Belu kuću 2017. jer je navodno pregovarala o svom predbračnom sporazumu sa suprugom, nakon što je saznala novosti o njegovoj navodnoj aferi sa zvezdom filmova za odrasle, Stormi Denijels.