Megan Markl
EPA/KIM LUDBROOK
Megan Markl

EPA/KIM LUDBROOK

Megan Markl, Foto: EPA/KIM LUDBROOK

Otvorene optužbe za rasizam na račun kraljevske porodice Megan je zajedno sa svojim mužem iznela u ekskluzivnom intervjuu čuvenoj Opri Vinfri. U pitanju je intervju za koji se strahovalo da će izazvati veću buru od onog koji je 1995. dala tragično stradala princeza Dajana otkrivši da između nje i princa Čarlsa nema ljubavi, što će se, ako je sudeći po iznetim optužbama, očigledno i dogoditi.

- Harijevi rođaci stalno su me zapitkivali koliko će tamna koža biti Arčiju, budući da sam ja iz mešanog braka. Govorili su mi da bi za kraljevsku porodicu mogao da bude problem ukoliko on bude previše "crn" - rekla je Megan brišući suze, a zatim dodala da ne želi da identifikuje ljude koji su imali takve komentare, a među kojima je i jedan vojvoda, zato što bi to bilo pogubno po članove kraljevske porodice.

- Želela sam da oduzmem sebi život. Verovala sam da je tako bolje za sve i da ću tako samo učiniti da sva ta tortura nestane. Znala sam i da ću to sigurno uraditi ako nekome ne budem rekla šta nameravam, pa sam se požalila Hariju. Bila mi je potrebna pomoć. Rekla sam mu da mi treba stručna pomoć i da sam za instituciju - bila je iskrena Megan.

Megan Markl intervju

EPA/KATE CAMPBELL

Megan Markl intervju, Foto: EPA/KATE CAMPBELL

Istovremeno, Hari je priznao da je sa ocem prekinuo svaki kontakt, te da je on prestao da mu odgovara na pozive onog dana kada su on i Megan emigrirali u SAD.

- Rekao je da će me iskključiti iz nasledstva, pa sam morao da potpišem ugovor sa Netflksom i Spotifajem kako bismo imali nešto novca. Oni su želeli da se Megan vrati glumi i da zarađuje da bismo im vratili novac za plaćene račune - naglasio je Hari, na šta je Megan dodala da ju je on spasao onog dana kada ju je poslušao da se presele u Los Anđeles.

- Moj otac i brat su zarobljeni i tako sam se i ja osećao - zarobljenim. Moja supruga me je spasla. I sad mi je jasno da se tako osećala i moja majka Dajana. Znam koliko joj je bilo teško da napusti kraljevsku porodicu, ali više nije mogla. A nisam mogao ni ja. Znam da bi ona htela da nas dvojica samo budemo srećni i ja to sad i jesam - rekao je Hari iskreno drhtavim glasom.

Pročitajte još: