Uviđaj
Alo!/ Rajko Ristić
Uviđaj

Alo!/ Rajko Ristić

Uviđaj, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Marta Krouč i njen suprug Timoti iz Asteka, Novi Meksiko, uhapšeni su u ponedeljak nakon razgovora s njihovom decom koja žive u različitim državama, navodi sudska evidencija.

Marta (53) optužena je za zlostavljanje dece i ekstremnu okrutnost prema životinjama. Timoti Krouč (57) suočava se sa optužbom za opstrukciju.

Pročitajte još:

 

Detektivi kažu da su lažne tvrdnje prema kojima su dva sina prebila drugog brata do smrti i otela sestru, ali da su tačni navodi o zlostavljanju, mučenju i ekstremnoj okrutnosti nad životinjama.

Jedan od sinova rekao je policiji da je "jedan od njihovih pasa imao štence i da je majka uzela štence i stavila ih u ogromnu posudu i kuvala ih, dok su sva deca morala da gledaju ", navodi se u dokumentima.

Uviđaj

Alo!/ Rajko Ristić

 

S druge strane, ćerka je istražiteljima rekla da je majka hranila mačke otrovom. Ispričala je i kako ju je majka, kada je zatrudnela sa 14 godina, tukla dok nije imala pobačaj.

Druga ćerka je rekla vlastima kako su je držali na "debelom lancu" tri godine, dok je porodica živela na Aljasci, jer je njena majka mislila da je debela.

Policija, ubistvo, ulica, masakr

Shutterstock, ilustracija