kuća, silovanje, cinamala
Privatna arhiva
kuća, silovanje, cinamala

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Beživotno telo devojčice pronađeno je u subotu uveče na deponiji na obodu grada. Telo su pronašli radnici koji su kontrolisali deponiju. Kako prenose lokalni mediji, devojčici su ruke i noge bile vezane selotejpom.

Pročitajte još:

Sumnja se da je majka u petak ili subotu vezala i ubila devojčicu, a potom je bacila u kontejner kako bi prikrila tragove zločina. U popodnevnim satima radnici gradske čistoće su skupljali otpad po gradu, a telo je otkriveno u subotu na deponiji oko 20 časova.

Majka je ubrzo identifikovana i privedena. Prema nezvaničnim informacijama, majka je navodno priznala da je počinila ubistvo jer joj je bilo teško da dete odgaja sama.

Most se srušio na autoput Beograd - Niš! Građani se skamenili kad su čuli stravične vesti!

AUTOR: RTS/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 01.09.2019. 19:58 Saobraćaj u brzoj traci je obustavljen. Foto: Alo!/Rajko Ristić Na auto-putu Niš-Beograd, kod Jagodine, na kolovoz je pao deo betonske konstrukcije mosta preko reke Lugomir, pa je u brzoj traci ka Beogradu obustavljen saobraćaj. Deo betonske konstrukcije otpao je sa mosta oko 18 časova, prenosi "RTS".

Kako se navodi, ona se od oca devojčice razvela kada je dete imalo samo mesec dana.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom