SRAMOTA MEKDONALDSA Majka tražila vodu za ćerku, posle prvog gutljaja dete (4) vrištalo od bola! Rane u ustima, na grudima... (FOTO)

Majka besna

Lejni, opekotina
Lejni, opekotina, Foto: Facebook

Devojčica od četiri godine dobila je opkotine po ustima, jeziku, bradi i nisko na vratu, gotovo na grudima, u Mekdonaldsu na porodičnom putovanju. Slučaj je opisala majka užasnuta nesrećom i manjkom empatije osoblja iz ovog restorana brze hrane u Američkom gradu Portlandu.

Ona je sa ćerkicom Lejni (4) zastala u restoranu na aerodromu sa namerom da tamo doručkuju. Devojčica je sa sobom nosila mali termos i žalila se na žeđ. Majka Emili Dolbir zatražila je vodu za poneti i, prema njenim rečima, prihvatila je ponudu osoblja da se u termos doda led.

Dok je, kako navodi, sklanjala novčanik, dete je počelo da vrišti od bolova. Videvši opekotine u usnoj duplji i na bradici, shvatili su da se opekla. Majka je objasnila da iz ruku nije mogla osetiti temperaturu vode, jer je u pitanju termos. Ali se na osnovu plikova sa jezika devojčice može zaključiti da je vrela.

ČUJE SE KOLIKO JOJ JE TEŠKO, JECA I ZAMUCKUJE Ostala trudna sa 18, otac bebe umro u snu, a onda je sina dala na usvajanje. Posle 2 godine snimila mu je OVO (FOTO, VIDEO)

Ono što je istakla jeste da joj je posebno žao što će ovo biti događaj koji će njena ćerka sigurno zapamtiti. Na svakoj fotografiji iz Diznilenda devojčica ima flaster preko brade. Sve i da zaboravi nesreću, fotografije, kaže majka, ostaju.

UPOZNALA MOMKA NA INTERNETU, PA DOŽIVELA ŽIVOTNO RAZOČARANJE "Kada se to desilo, došlo mi je da povratim!" Htela je ljubav, a doživela OVO. Nije joj ni palo na pamet na šta su sve ljudi spremni (FOTO)

Takođe, požalila se i na radnike Mekdonaldsa, ističući da joj nikako nije jasno kako se desilo da traži led, a dobije ključalu vodu. Ona je opisala slučaj na Fejsbuku i obratila se zaposlenima nizom uvreda zbog neprijatnosti kroz koju je njeno dete prošlo.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi