Majka kablom udavila sina (8), nakon što je uhvatio kako ima seks sa dedom! (VIDEO)

N.S. | vesti 2018-07-10 22:41:54 2018-07-10 22:41:54

Majka koja je ubila svog osmogodišnjeg sina, samo zato jer je dečak slučajno saznao da je ona u vezi sa njegovim dedom, osuđena je na trideset godina robije u Italiji.

Printscreen

Italijanka je, kako bi sprečila osmogodišnjeg sina Lorisa da progovori o njenom sumanutom ljubavnom životu, udavila nesrećnog dečaka električnim kablovima, a njegovo telo bacila u rečni kanal u mestu Santa Kroće, prenosi italijanski "Il Đornale".

Veronika Panarelo se pretvarala da je njen sin otet, tvrdeći u policiji da je otmica u pitanju i da ga je poslednji put videla kada ga je odvela u školu, a da ga nije bilo kada je došla po njega.

Policija je počela da sumnja u njenu priču nakon što je pregledala nadzorne kamere u školi i videli da se to sve ne poklapa sa njenom pričom.

Na kraju je proglašena krivom za ubistvo i prikrivanje tela.

Nakon izricanja presude ona je počela nekontrolisano da plače i govori kako nije kriva.

Kada je priznala zločin, Veronika je pokušala da optuži oca svog supruga Andreu Stivala, tvrdeći da joj je on pomogao da nađu mesto gde će baciti dečakovo telo, a potom ga i lično ubio, a sve zbog toga jer ih je dečak uhvatio tokom seksa.

Advokati odbrane od suda su zahtevali da sud Veroniku proglasi neuračunljivom, ali je nakon detaljnog psihijatrijskog pregleda utvrđeno da nema razloga da ubica ne bude poslata u zatvor.

 

Expand player
Pogledajte više