Majka devetoro dece poginula u saobraćajnoj nesreći, a sat kasnije, umro i otac dok je izgovarao NAJEMOTIVNIJU PORUKU O SVOJOJ ŽENI (FOTO)

Alo.rs/M.Ž. | vesti 2018-07-18 16:30:05 2018-07-18 16:30:05

Dirljiva priča. Pre nego što pročitate, spremite maramice.

Shutterstock

Ron Najmi (59) i Barbara Batler (64) umrli su istog dana u razmaku od gotovo sat vremena.

Barbara je poginula u saobraćajnoj nesreći prošlog utorka u gradu Pidžon i Mičigenu. U tom trenutku, njenom bračnom partneru Ronu javili su tragičnu vest, koja ga je potresla da je odmah kolabirao, a potom i izdahnuo.

Njih dvoje bili su u braku 35 godina, a koliko je velika bila njihova ljubav, govori i to da je Barbarin voljeni preminuo od tuge za njom.

No, reči koje je Ron izgovorio nakon Barbarine smrti lede krv u žilama.

Naime, gospodin Najmi pozvao je jedno od svoje devetoro dece kako bi javio tragičnu vest. U tom trenutku izustio je da ne može da živi bez svoje Barbare.

- Očeve poslednje reči koje je izgovorio u slušalicu bile su: "Ne znam šta ću bez moje Barbare". Nakon toga sam mu rekao da odmah dolazim, ali više ništa nisam čuo. Preminuo je nakon toga - rekao je Rik Najmi, sin Rona i Barbare.

Neporedno nakon toga Rika je pozvala sestra Džiz.

- Kasnije mi je zazvonio telefon, javila se moja sestra. Rekao sam da znam da je majka preminula posle saobraćajne nesreće. Ona mi je rekla: "Ne zovem te zbog majke, već zbog tate. I on je mrtav - preneo je Rik reči svoje sestre.

Rik je razgovor za "Fox 10" završio rečima da svako ko je poznavao njegovog oca i majku, zna koliko su se voleli i da bukvalno nisu mogli jedno bez drugog. O tome svedoči i smrt gospodina Rona koji je umro samo sat vremena nakon što je njegova supruga izdahnula.

Ron i Barbara su izrodili devetoro dece i ukupno su imali 25 unučadi.

Expand player
Pogledajte više