Maja Radanović
facebook
Maja Radanović

facebook

Maja Radanović, Foto: facebook

Pročitajte još:

 

- Krivac moje težine je dobrim delom moje srpsko poreklo. U toj se naciji sve se vrti oko hrane. Krivac je i činjenica da su se moji roditelji rastali dok sam bila mala. Majka je morala puno da raditi, a ja sam bila usamljena i utehu sam našla u hrani. Odlazak oca mi je jako teško pao i od svoje desete godine počela sam jako da se debljam. Na početku srednje škole sam imala 136 kilograma, a na kraju 181 kilogram. S 24 godine sam imala 226 kilograma. Kad se ujutro probudim, prvo zahvalim Bogu što sam živa i što nisam umrla po noći. Zdravlje mi je u katastrofalnom stanju. Stanje je iz dana u dan bilo sve gore. Bilo je dana kada se nisam mogla istuširati - rekla je Maja.

Maja Radanović

facebook

Ovako Maja izgleda nakon što je smršala, Foto: facebook

Dečko je raskinuo veridbu 

Na početku snimanja emisije Maja je imala dečka Kristijana koji je ubrzo nakon toga raskinuo s njom.

Preporučujemo i ovo:

 

- Već sam to prošla. Imala sam dečka s kojim sam bila u vezi četiri godine, bilo smo vereni, ali me ostavio jer se bojao da zbog moje težine neću moći da rađam - kaže Maja.

 

Uz pomoć lekara uspela je da skine 90 kilograma, a svoj napredak deli s pratiocima na društvenim mrežama. Maja se drži strogog plana dijete i sada je relativno zadovoljna. Kaže da je više ne bole toliko noge i kukovi i da konačno može normalno da živi.

Komentari (1)

ljilja

29.03.2019 19:19

Nije ti krivo srpsko poreklo,vec tvoja nezdrava ishrana.Poznato je da se Amerikanci nezdravo hrane,jedu brzu hranu,sve s nogu,a retro kada kuvaju.Probusi kasiku.