AMERI MOLILI BOGA DA NE ZAVRŠE U KARIPSKOM MORU! Madurov SOKO na visini zadatka! Poleteo venecuelanski lovac Su-30! Posada američkog EP-3 PRETRNULA od straha! (VIDEO)

Američke vlasti su danas saopštile da se jedan venecuelanski borbeni avion opasno približio američkom lovcu u međunarodnom vazdušnom prostoru iznad Kariba i tako ugrozio bezbednost posade američke letelice.

Venecuelanski lovac Su-30
Venecuelanski lovac Su-30, Foto: Youtube/Printscreen

 

* SAD podržavaju Huana Gvaida, lidera opozicije u Venecueli, koji je pokušao da izvrši državni udar

* Nikolas Maduro je uspeo da izdrži snažan pritisak SAD i zapadnih zemalja

* Madura podržavaju Kina, Rusija, Kuba, Bolivija, Turska, Sirija, Severna Koreja i još mnoge države

Južna komanda američke vojske navela je da je ovim potezom Venecuele pokazano nesmotreno ponašanje venecuelanskog predsednuka Nikolasa Madura, čija vlada, s druge strane, optužuje Vašington za kršenje međunarodnog prava, preneo je AP.

Kako se navodi u saopštenju vojske SAD, američki EP-3 je bio u multinacionalno odobrenoj misiji kada mu se venecuelanski Suhoj Su-30 opasno približio.

MODIFIKOVANI INSEKT ĆE PRETVORITI SVET U MRTVAČNICU! U tajnim laboratorijama pravi se oružje jače od atomskog! Jedna bolest već hara, a obolelih ima na stotine hiljada!

Ministar odbrane Venecuele Vladimir Padrino Lopes je rekao da je američki avion ušao u venecuelanski vazdušni prostor bez prethodnog nagoveštaja, ugrozivši tako komercijalni avio-saobraćaj sa glavnog aerodroma u zemlji.

UPRAVO SE DOGAĐA NEZAPAMĆENI HAOS U VLADI! Digli se svi ministri, hoće da daju otkaze! Razlog je jedna osoba na visokoj funkciji!

Odnosi dve zemlje su već duže vreme veoma zategnuti, jer SAD otvoreno podržavaju lidera venecuelanske opozicije Huana Gvaida, koji želi da Madura svrgne s vlasti, podseća agencija.

BONUS VIDEO: Migovi 29 u pratnji Emanuela Makrona

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi