SAD, Hitna pomoć
Tanjug/AP
SAD, Hitna pomoć

Tanjug/AP

SAD, Hitna pomoć, Foto: Tanjug/AP

Hejdonov otac Džon potvrdio je da mu je sin umro, iako nije otkrio okolnosti tog događaja. Hejdonova sestra Lea, s kojom je bio veoma blizak, nestala je u februaru, ali ni nakon masove policijske potrage i apela nije otkriven nijedan trag. Lea je nestala na putu za posao u Milton Kinz u Bakingemširu.

- Kakav je to život… Razgovarali smo sa sinom u četvrtak uveče, devet meseci otkako nema vesti o Lei. To je užasna stvar sa kojom se moramo suočiti. Dogovorili smo se da ćemo se naći sledećeg dana da bi se sa time suočili zajedno, ali je policija nekoliko sati kasnije zakucala na vrata i rekla da se Hejdon bori za život – ispričao je Džon, inače instruktor borilačkih veština.

Pročitajte još:

Lekari su saopštili porodici da je prognoza loša.

- Sedeo sam kraj njegovog kreveta i gledao kako mu se stanje pogoršava iz minuta u minut. Moramo reći zbogom. Šta reći u takvoj situaciji? – upitao je otac.

– Kažete mu da ga volite. Prisetite se smešnih stvari i molite ga da vam se vrati. Na kraju ga morate pustiti da ode u miru. Držite ga dok odlazi. Reći da su naša srca slomljena je malo.

Džon je naveo da je njegov sin bio ljubazan, duhovit velikodušan, pametan i pun ljubavi.

- On je govorio i da je neverovatno zgodan. Imao je veliko srce i svega 24 godine. Premlad da ode zauvek. Ostavio je za sobom dve porodice i prijatelje. Zauvek će nam nedostajati – istakao je on.

Kako prenosi “Dejli mejl”, Hejdon je učestvovao u potrazi za svojom mlađom sestrom i u maju se pojavio na suđenju pod optužbom da je pretio čoveku koji se zabavljao sa Leom. Zabranjen mu je prilazak tom muškarcu, nakon čega je tužba odbačena.

Policija je i danas koristila suzavac i gumene metke! Srpski studenti upućeni na aerodrom!

AUTOR: Alo.rs/ Tanjug/ M. G. DATUM I VREME: 18.11.2019. 19:42 Srpski studenti hitno evakuisani iz Univerziteta u Hongkongu. Hongkong, Foto: Tanjug/AP Protesti u Hongkongu ne jenjavaju, a u žarištu sukoba našli su se i studenti iz Srbije, od kojih niko nije povređen, rekao je otac jednog od studenata.

Hejdenova sestra Lea nestala je 15. februara, poslednji put je viđena u Milton Kinzu, nešto iza 8.15 ujutro dok je išla na posao. Noć pre Lea nije objasnila roditeljima gde je bila 75 minuta koje nije provela u kući. Otkako je nestala njen mobilni telefon i kreditna kartica nisu korišćeni.

Troje svedoka je prijavilo da su videli ženu sličnu Lei kod gradskoj jezera. Oni su rekli da je ta žena bila “ljuta, uznemirena i uplakana”. Policija je pretražila jezero, ali ništa nije pronađeno.

Bonus video - Alo.rs na licu mesta! Drama u naselju Braća Jerković