JEZIVA LIKVIDACIJA TURSKOG VOJNIKA Kurdi nemilosrdno RASPALILI po patroli specijalaca! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U planinskom području koje se nalazi na granici Turske i Iraka od strane kurdske gerile je organizovana zaseda, u koju je upala patrola turskih vojnika. Napadnuta patrola se nalazila u sastavu turskih specijalnih snaga koje su angažovane na planu suzbijanja kurdske gerile koja preko ovog planinskog pojasa upada u dubinu turske teritorije.

Kurdski napad na turske vojnike
Kurdski napad na turske vojnike, Foto: Printscreen/Youtube

Zaseda je organizovana od strane najmanje dva kurdska borca. Oni su mirno sačekali da se grupa vojnika približi na svega desetak metara od pozicije na kojoj su čekali u zasedi, a potom otvorili vatru po prednjem delu patrole.

Čim je čelo kolone prišlo steni na kojoj su se nalazili, na prvog vojnika je otvorena vatra iz više automatskih pušaka. Ostatak patrole se razbežao, ali su pogođena još najmanje 2 turska vojnika. Vojnik koji se nalazio na čelu patrole nije imao sreće. On je na licu mesta likvidiran.

Kurdi su saopštili da je zaseda bila veoma uspešna. Oni su rekli da je u ovom napadu likvidirana kompletna turska patrola. 

Sa druge, Turci nisu saopštili preciznije informacije o svojim gubicima. Tačna lokacija i vreme kada je izveden ovaj napad takođe nisu poznati.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi