Madelin Mekejn
Youtube/Printscreen
Madelin Mekejn

Youtube/Printscreen

Madelin Mekejn, Foto: Youtube/Printscreen

Kristijan Brukner, glavni osumnjičeni za nestanak Madelin Mekejn, držao je kiosk u stanu u Nemačkoj i sprijateljio se sa tinejdžerom koji je kasnije zatvoren zbog toga što je namamio i napao devojčicu.

Pročitajte još:

Prijatelj Kristijana namamio je i seksualno zlostavljao devojčicu na tavanu zgrade u kojoj su dvojica ljudi nekada živela kao komšije.

Osuđeni pedofil Brukner (43) glavni je osumnjičeni za nestanak Madelin Mekejn, koja je nestala tokom porodičnog odmora u Portugalu, u maju 2007.

Prodavao je piće i grickalice iz kioska u stanu u Nemačkoj, između 2012. i 2014., i bio je komšija s dečakom, tada starim oko 15 godina, i živeo sa roditeljima.

Komšija, koja je sada u 20-im godinama i koji je identifikovan samo kao Robert M, napao je osmogodišnju devojčicu na tavanu u februaru 2019. godine i izdržava dvogodišnju kaznu nakon što je osuđen za seksualno zlostavljanje, javljaju nemački mediji.

Devojčica je bila na povratku kući iz škole kada ju je namamio u dvorište, a potom je odveo na tavan stambene zgrade, rečeno je na sudu.

Uspela je da pobegne, ode kući i prijavi napad. Robert M uhapšen je nedugo zatim i zatvoren je prošlog decembra.

Nemački list Bild opisao je to kao slučaj "brutalnog" zlostavljanja dece i rekao da su sada pokrenuta poređenja između Roberta i Bruknera i postavljena su pitanja o njihovom prijateljstvu.

Robert je živeo na spratu iznad Bruknerovog kioska i često je viđan kako se druži sa pedofilom, rečeno je.

Preporučujemo: