VIDE SE IZ SVEMIRA! Kina digla kompletnu armiju, nepregledne kolone se kreću ka Hongkongu, sada shvataju, otišli su PREDALEKO!

Građanski rat na pomolu!

Kina, Foto: screenshoot/Twitter

Na satelitskim snimcima napravljenom uz pomoć sistema "Maksar vorld vju" vidi se veliki broj oklopnih i drugih vozila u sportskom kompleksu u Šenženu, a agencija AP navodi da se najverovatnije radi o snagama kineske Narodne policije.

Na snimku se vidi više od 500 vozila raspoređenih oko fudbalskog stadiona u sportškom centru u Šenženu, a kineski državni mediji ranije su saopštili da su vojne vežbe planirane i da nisu povezane sa hapšenjima u Hongkongu, iako su organizovane neposredno nakon što je vlada u Pekingu saopštila da su protesti počeli da pokazuju "klice terorizma".

Dopisnik nemačkog Dojče velea naveo je da su se duge kolone oklopnih vozila uputile na jug i već zakrčile ulice pograničnog grada Šenžena.

U međuvrenenu na društvenim mrežama sve prisutniji su video klipovi na osnovu kojih se može zakljuciti da Kina na granici sa Hongkongom gomila trupe "Narodne policije", paravojne formacije opremljene teškim naoružanjem.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi