OD DETINJSTVA VEZAN ZA TATU Kako je plavokosi dečak postao masovni ubica? "Otac mu je usadio vrednosti, zbog njega to radi"

Detalji iz života koji šokiraju

Brenton Tarant, ubica iz džamije
Brenton Tarant, ubica iz džamije, Foto: Facebook

Otkrivaju se novi detalji iz života masovnog ubice Brentona Taranta (28) - čitav svet zanima kako je plavokosi dečak, kojem je otac usadio ljubav prema sportu i fitnesu, postao ubica 49 osoba.

Odrastao je u Grifonu u Nju Saut Velsu, a sebe je opisao kao "običnog belca" koji je rođen u radničkoj porodici, a imao je škotsko, irsko i englesko poreklo.

Otac koji je bio atleta mu je, kako se priča ubičina bivša šefica, umro od bolesti povezane s azbestozom, a verue kako su mu sestra i majka i dalje živi.

Brenton Tarant, ubica iz džamije
Brenton Tarant, ubica iz džamije, Foto: Facebook

- Mislim da mu je otac i usadio ljubav prema treningu. Je puno trenirao, rekla bih vrlo intenzivno. Hteo je da bude zdrav i za to je bio spremam da uradi velike promene. Zaista ne mogu da verujem da je neko s kim sam sarađivala svaki dan bio sposoban ovo da učini.

Brenton Tarant
Brenton Tarant , Foto: Printscreen

Kako piše ABC, radno mesto bilo mu je u teretani Big River Gym. Vladnica teretane Trejsi Grej potvrdila je kako je tamo radio od 2009. do 2011.

Tarant je zaradio novac ulagajući u firmu Bitconnect koja se bavi digitalnim valutama. Novac je koristio za putovanja.

Putovao je po Evropi, jugoistočnoj Aziji i istočnoj Aziji. Na Fejsbuku se posebno oduševio Pakistanom.

Tarant je posetio i Severnu Koreju gde se fotografisao sa grupom turista ispred spomenika.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi