POMOGAO JE BAKI DA ZAMENI PROBUŠENU GUMU Kada je stigao kući, shvatio je šta mu je ona uradila!

Nekada se razočaramo u ljude, a nekada nas neko iznenadi svojom dobrotom

 

Baka, baba starost penzioneri
Baka, baba starost penzioneri, Foto: Profimedia

Ljubaznost prema strancima je danas veoma redak slučaj! Nekada se razočaramo u ljude, a nekada nas neko iznenadi svojom dobrotom. Pogledajte šta se dogodilo ovoj starijoj ženi koja je imala problem sa svojim automobilom!

Čovek je vozio seoskim putem i video staricu kako stoji pored „mercedesa“. Činilo se da je žena u problemu pa je stao da pomogne. Međutim, žena se uplašila čoveka koji joj se približavao. Da li će je on povrediti?! Zašto bi joj neko tek tako pritekao u pomoć? Ipak je odlučila da ga pusti da pogleda gumu koja se ispumpala jer ona nije znala šta da radi…

„Ovde sam da vam pomognem, gospođo!“, rekao je čovek i pre nego što je starica shvatila šta se dešava, on je iz svog autobomobila doneo rezervnu gumu. Starica mu se zahvalila i ponudila se da mu plati. Naravno, on nije ni očekivao da naplati takvu vrtu usluge.

Posle toga čovek je otišao, a žena je ostala impresionirana njegovom velikodušnošću, toliko da je skoro osećala vrtoglavicu. Odvezla se oko pola milje dalje do obližnjeg restorana.

Ljudi su je pozdravljali sa osmehom na licu. Konobarica joj je ponudila peškir da osuši kosu, jer je pokisla. U tom trenutku je žena primetila da je konobarica u kasnoj trudnoći. Iako je verovatno bila iscrpljena, konobarica joj je delovala kao najdivnija osoba na svetu.
kopanje

Ostavila je poruku za konobaricu na salveti : „I ja sam bila u problemu i neko veoma ljubazan mi je pomogao na način na koji ja sada tebi pomažem. Zapamti to kad budeš videla nekoga kome je potrebna pomoć“. Kada je konobarica pogledala bolje, u salveti je bilo još 4 novčanice od po 100 dolara.

Konobarici se zavrtilo u glavi.

Sa bebom koja dolazi sledećeg mjeseca, to bi bilo napornih nekoliko nedelja. Ona je složila novac i stavila ga u džep i završila svoju smenu.

Nekoliko sati kasnije, konobarica se konačno vratila kući posle dugog dana. Legla je u krevet pored svog muža koji je bio u polusnu. Razmišljala je o tome koliko su oni zapravo srećni i rekla: „Volim te, Brajane Anderson!“

 

Pratite nas na Instagramu i Facebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi