VELIKA DRAMA! Južna Koreja pucala na RUSKE AVIONE!

Veliki incident!

Ruski avioni
Ruski avioni, Foto: Printscreen

* Incident se desio u području ostrva Tokto

* Prema verziji Komiteta načelnika štabova, u zonu PVO Južne Koreje ušla su tri aviona Rusije i dva kineska

* Jedan ruski avion, kako se tvrdi, narušio je dva puta vazdušni prostor – oko 09:00 i 09:30 ujutru po lokalnom vremenu

Avioni Vazdušno-kosmičkih snaga Rusije dva puta su narušili vazdušni prostor Južne Koreje u području Japanskog mora, navodi agencija "Jonhap", pozivajući se na Komitet načelnika štabova Oružanih snaga Južne Koreje.

Agencija naglašava da su bili podignuti lovci južnkorejskog Ratnog vazduhoplovstva koji su čak i pucali u znak upozorenja.

Incident se desio u području ostrva Tokto koji se nalazi istočno od južnog dela Korejskog poluostrva i predstavlja predmet spora između Seula i Tokija.

BRITANACI ŠALJU PODVODNO ČUDOVIŠTE BLIZU OBALA IRANA Iranci i ne znaju šta ih čeka! U utrobi osim raketa nalazi se i oprema za tajnu operaciju koja je počela

Prema verziji Komiteta načelnika štabova, u zonu PVO Južne Koreje ušla su tri aviona Rusije i dva kineska. Jedan ruski avion, kako se tvrdi, narušio je dva puta vazdušni prostor – oko 09:00 i 09:30 ujutru po lokalnom vremenu.

Kako se navodi, ovo je prvi slučaj da su ruski avioni prekršili vazdušni prostor Južne Koreje.

DOBRO POGLEDAJTE OVA LICA! ZBOG NJIH JE MOGAO DA IZBIJE TREĆI SVETSKI RAT! Špijuni CIA uhapšeni u Iranu, radili na visokim funkcijama i prikupljali informacije!

Ranije je rusko Ministarstvo odbrane je više puta saopštilo da se svi njihovi letovi izvode u skladu sa međunarodnim pravom.

BONUS VIDEO: Ramuš Haradinaj će biti osuđen na doživotnu robiju?!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi