"MISLILA SAM DA ME NIKO VIŠE NE VOLI" Izborila sa opakom bolešću, ali najteže od svega joj je pala JEDNA SITUACIJA koju je doživela u školi (VIDEO)

Njena snaga i hrabrost oduševile su javnost

Tužna priča Sofi, nateraće vam suze
Tužna priča Sofi, nateraće vam suze, Foto: Printscreen: Facebook

Sofi je devojčica koja je sa devet godina preživela bitku sa tumorom na mozgu, a njena snaga i hrabrost oduševile su javnost nakon što je na Fejsbuku osvanuo video zapis u kojem priča o svojoj bolesti i posledicama koje je ona ostavila na njen svakodnevni život.

 

Kada su joj postavili pitanje kako je imati tumor na mozgu, ona je odgovorila kako to znači "nemati kosu na glavi". Upravo zbog kose koju je izgubila tokom borbe sa opakom bolešću, Sofi se susrela s brojnim predrasudama i situacijama koje su joj bile teške, ali iz njih je puno naučila, iako je još uvek samo dete.

- Mislila sam da me niko više ne voli kada su mi otkrili tumor - rekla je Sofi i počela da plače, što je ganulo mnoge korisnike Fejsbuka.

 

Takođe, situacija koja joj se posebno urezala u pamćenje je "Dan blizanaca" koji se održavao u njenoj školi, gde je svaki učenik trebao da pronađe par koji će biti njegov "blizanac", ali Sofi nije imala par, zbog čega je došla uplakana kući. Ipak, njena majka pronašla je rešenje koje ju je razveselilo.

 

- Kada sam došla kući, mama me je pitala da li želim da idem u paru sa direktorom i rekla sam 'da' -prisetila se devetogodišnjakinja i zaključila kako želi da joj je majka srećna, kao i da više ne plače.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi