"TO JE HLADAN I OKRUTAN ČOVEK" Iza nasmejanog i brižnog lica krije se monstrum! Brat bivšeg predsednika ispričao stvari koje malo ko zna!

Barak Obama je hladan i okrutan čovek koji je svoju porodicu u Keniji napustio u trenucima kada joj je pomoć bila najpotrebnija, tvrdi Malik Obama, polubrat bivšeg predsednika SAD.

Obama i princ Hari
Obama i princ Hari, Foto: Twitter Printscreen

Barak i Malik Obama su braća po ocu, kenijskom ekonomisti Baraku Huseinu Obami Starijem, koji je 1982. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći, a upoznali su se 1985. godine.

U izjavi za "Njujork post", 62-godišnji Malik Obama rekao je da se njegov polubrat, sa kojim više nije u dobrim odnosima, "obogatio i postao snob".

"Video sam da je on vrsta osobe koja želi da je ljudi obožavaju. Njemu je potrebno da ga obožavaju, a ja to ne radim. Ja sam mu stariji brat, i to ne činim", rekao je Malik Obama, čiji su se opširni memoari, pod naslovom "Nevaljali veliki brat iz Kenije", pojavili na "Amazonu" 11. jula, kao samizdat i bez velike pompe.

U knjizi od 435 stranica, Malik obrađuje postepeno zahlađenje odnosa između njega i Baraka Obame, koje je kulminiralo time što je Malik javno podržao Donalda Trampa na prošlim predsedničkim izborima u SAD 2016. godine.

Malik Obama i danas podržava Trampa, i tvrdi da je protivkandidat aktuelnog američkog predsednika na ovogodišnjim predsedničkim izborima, Džo Bajden, prestar i preslab da bi pobedio.

"Misilm da (Bajden) neće uspeti. Ispadaju mu zubi, i izgleda kao da će da padne mrtav", rekao je, uz smeh, Malik Obama za "Njujork post".

Povezane vesti

 • Korisnik: Rada
  04/08/2020 - 11:54
  OBAVEZNO, odgledajte ceo film "Pad kabale"!!! Sve ce vam biti jasno
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi