OLGA SE UBILA ZBOG LJUBAVI Imala je samo 17 godina, dolazila je momku u snove. Mladić došao na grob, raskopao ga - a onda se skamenio!

On je optužio njenog duha da ga je stalno proganjao

Groblje
Groblje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Rus Jurij Golovin (30) uhapšen je jer iskopao sanduk sa telom bivše devojke Olge Gileve, koja je umrla pre pet godina, a zatim zapalio njen leš.

Ruski mediji su objavili da se ovaj morbidni zločin dogodio u selu Menščikovo u centralnoj Rusiji, udaljenom oko 1.800 kilometara od Moskve.

Olga je imala 17 godina kada je 2012 izvršila samoubistvo. Ona se obesila posle nervnog sloma koji je doživela zbog raskida.

Golovin tvrdi da mu se od tada javljala u snovima. On je optužio njenog duha da ga je stalno proganjao i rekao da mora da spali njen leš kako bi noćne more prestale.

Na kraju je pukao i uz pomoć 23-godišnjaka čiji identitet nije saopšten uradio ono što je duh zahtevao - iskopao je leš bivše devojke i spalio ga.

Srećom, Golovin nije u potpunosti uspeo u svojoj nameri. Vatra je oštetila njen mrtvački sanduk, ali nije uspeo da ga spali. Da stvar bude još luđa, Golovin je snimljen kako spava u otkopanom grobu bivše devojke!

Prema ruskim zakonima, zbog skrnavljenja groba preti mu petogodišnja zatvorska kazna.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi