KINESKA VOJSKA JE KRENULA U NAPAD Imaju ogromnu podršku i odrešene ruke! Poslata jasna poruka SEPARATISTIMA u Hong Kongu

Odlučni odgovor

Kineska narodnooslobodilačka armija objavila je novi video snimak, koji je među demonstrantima u Hong Kongu koji već mesecima protestvju protiv tamošnjih vlasti zbog odluke da dvoje Kineza zbog kriminala deportuju nazad u Kinu (Naime, Hong Kong iako je formalno pravno vraćen Kini 1997. uživa određeni stepen autonomije u odnosu na ostatak ove zemlje).

Video koji je vojska objavila počeo je odmah munjevito da kruži kineskim društvenim mrežama, a onda osvanuo i na svetskim.

 

Naime, kineska vojska je odlučila da preko državnih medija objavi spot koji je pokazala spremnost da odbrane zemlju od svih pretnji samo ovaj put s naglaskom na gradove.

 

Ono što je navelo hongkonške demonstrante da pomisle da je njima upućena poruka o skorom obračunu, navode i scene u snimku gde vojska suzbija ulične demonstracije, otvara vatru na teroriste i pobunjenike zabraikadirane u stambenim zgradama.

Kineska vojska, napad, Foto: Printscreen Twitter

 

Inače vlasti u Pekingu, krajem jula ove godine poslale su po prvi put vojsku u sam Hong Kong posle 1997. godine. Inače u samom gradu nema vojnih objekata, ali oko grad čak njih šest.

Kineska vojska, napad, Foto: Printscreen Twitter

 

Da li je ovo uopšteni propagandni film ili zaista skrivena poruka demonstrantima, koji su svoje zahteve proširili na smenu vlasti i još veću autonomiju ostaje da se vidi u narednom periodu.

OPŠTE LUDILO U PARLAMENTU Političari skakali po stolovima, a onda se žestoko pokrvili! Ima i povređenih!

KINA PRISVAJA KLJUČAN KOMAD ZEMLJE! Desetine hiljada demonstranata ispred parlamenta, zmaj stavlja šapu na SVOJE GNEZDO!

SUPER TAJFUN PRAVI HAOS PO SVETU Zgrada se ljuljala dva sata, bilo mi je muka! Na putu su razbacane žive ribe, koprcaju se!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Aca
  01/08/2019 - 18:27
  Tako se to radiii.... sa teroristima..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi