Kamion
Printscreen/Facebook
Kamion

Printscreen/Facebook

Kamion , Foto: Printscreen/Facebook

Svih 39 ljudi čija su tela nađena u kamionu u Eseksu u Engleskoj su državljani Kine, prenosi "Skaj njuz".

Žrtve, među kojima je jedan tinejdžer, nađeni su u sredu u Voterglejd Industrijskom parku u ranim jutarnjim satima.

Pročitajte još:

Policija je protekle noći pretresla dve adrese u Severnoj Irskoj nakon pronalaska 39 tela u kamionu hladnjači u industrijskom parku u Eseksu.

Veruje se da su dva pretresa u sredu uveče povezana sa hapšenjem vozača, koji je identifikovan kao Mo Robinson (25) iz Severne Irske. On je priveden odmah nakon jezivog otkrića i ispitivan zbog ubistava.

U kamionu hladnjači pronađeno je 39 odraslih i jedan tinejdžer, a prema rečima stručnjaka za prevoze, oni nisu imali nikakve šanse za preživljavanje na niskim temperaturama.

Kako su mediji juče preneli, temperatura u hladnjači mogla je da bude minus 25 stepeni, zbog čega se pretpostavlja da su se oni smrzli do smrti.

Uskoro će se obratiti Vučić koji ga je dočekuje sa zamenikom kineskog ministra trgovine!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 24.10.2019. 11:53 Voz iz Kine sa sa 500 tona opreme za brze pruge stigao je na železničku stanicu Novi Beograd! Voz iz Kine, Foto: Alo.rs Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje sa kineskim zamenikom ministra trgovine Čenom Kemingom dolasku u Srbiju prvog teretnog voza iz Kine, na železničkoj stanici Novi Beograd.

Da podsetimo, slična tragedija dogodila se 2000. godine. Te godine, nešto pre ponoći 18. juna, 58 tela nađeno je u kamionu u lučkom gradu Dover u Engleskoj. Dve osobe su nađene žive, ali u lošem stanju.

Holandsko vozilo je u Veliku Britaniju stiglo iz Belgije. U njemu su bili imigranti poreklom iz Kine koji su se ugušili. Bili su u kamionu najmanje 18 sati, dok je napolju bilo 32 stepena.

Bonus video

Napad aviona orao na vežbi Vojske Srbije u Batajnici

 

Komentari (1)

sara

24.10.2019 15:24

Prljave engleske igre!!!. Mrze Kinu i kineze jer su ekonomski jači od njih!!!.