Jezero
screenshoot/Youtube
Jezero

screenshoot/Youtube

Jezero, Foto: screenshoot/Youtube

 Džonaton Cicareli (28) je u ponedjeljak ujutro došao u policijsku stanicu u Grinwudu u Luizijani i rekao službenicima da je pokušao da udavi svoju šestomesečnu ćerku.

Policiji je rekao da je plan kovao ceo dan ranije, jer je bio pod stresom i samo je hteo da olakša život svojoj supruzi.

PROČITAJTE JOš:

 Dva policajca otišla su na jezero gde je Cicareli ostavio ćerku i pronašli su je kako pluta licem u hladnoj vodi. Šef stanice, Greg Holgrimson rekao je kako je izgledala kao 'porculanska lutka', piše "WIBW".

Devojčicu su uspeli izvući iz jezera. Jedan od policajaca je uspeo da je oživi. Pomerili su njenu mokru odeću, a Holgrimson je umotao u svoju majicu.

Licem u vodi je bila, procenjuje policija, između pet i sedam minuta. U njenim ustima je bila trava, u očima je imala blato i vodu u plućima. Doveli su ju u bolnicu i u dobrom je stanju.

- Čudo je što je još uvek živa! - rekli su u policiji.

Njen otac je optužen za napad. Prema rečima policajaca, kad je došao u policijsku stanicu, nije uopšte imao emocija. Policiji je rekao da je ćerku stavio u jezero i gledao kako tone.