Napadnuti dečak
Youtube/Printscreen
Napadnuti dečak

Youtube/Printscreen

Napadnuti dečak, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Dečak se svakog dana uplakan vraćao kući

* Sigurnosne kamere su sve snimile

* Trpeo je zlostavljenje od učiteljice

Roditelji prvaka, Antoni i Otumn Nelson, bili su jako zabrinuti za svog sina jer je svaki dan iz škole dolazio uplakan. Od dečaka nisu mogli da saznaju šta se dešavalo, ali su to pokazale sigurnosne kamere iz škole.

Stravična eksplozija zatresla Arhangelsk, EKSPERIMENT krenuo po ZLU! Ima mrtvih!

AUTOR: ALO.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:33 Tragedija! Foto: screenshoot/Twitter *Dve osobe su poginule, a četvoro ranjeno * Poligon ruske vojske * Ispitivanje raketnog motora Dve osobe su danas poginule, a četiri su ranjene u eksploziji raketnog motora na vojnom poligonu u blizini Arhangelska, na severu Rusije, a nesreća nije izazvala zagađenje životne sredine, prenosi Tas s.

Tačnije na kamerama se vidi kako dečak odlazi do toaleta, a učiteljica odmah za njim i počinje zlostavljanje dečaka. Pribila ga je uza zid i jako povukla da je dečaku glava visila. Učiteljica je dobila otkaz posle ovog incidenta. 

Užasavajuća PRIRODNA KATASTROFA sa dubine od 10 kilometara!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:53 Očekuju se prve informacije. Foto: printscreen * Snažan zemljotres jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali * Nema inforamacija o žrtvama * U blizini epicentra udara nalaze se letovališta prepuna srpskih turista, poput Antalije, Bodruma i Marmarisa Snažan zemljoters jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas jugozapadni turski grad Denizli, saopštila je Turska opservatorija za zemljotrese.

BONUS VIDEO: HORDER NA ZVEZDARI! Zatrpao dvorište đubretom, tu kolje golubove, dere zečeve i besi kokoške