MERKELOVOJ NAKON DRHTAVICE PONOVO POZLILO! Hodala najnormalnije, pozdravila se sa svima, a onda više nije mogla da izdrži! Nikad gore nije izgledala!

Nemački mediji primećuju da se radi o najgrubljem kršenju protokola.

Angela Merkel, Foto: Printscreen

* Merkelovoj se juče slošilo dok je stajala pored finskog premijera Antija Rinea

* Počela je da se trese dok su slušali intoniranje nacionalnih himni dve zemlje

* Nemačkoj kancelarki nije bilo dobro ni 27. juna kada je stajala pored nemačkog predsednika Frank-Valtera Štajnmajera na ceremoniji postavljanja novog ministra pravde

Nemačka kancelarka Angela Merkel i danska premijerka Mete Frederiksen sedele su na stolicama tokom intoniranja nacionalnih himni dve zemlje uoči sastanka u Berlinu.

Svetske agencije snimile su Merkelovu i njenu dansku koleginicu kako na belim stolicama ispred sedišta nemačke vlade u Berlinu sede dok se intoniraju himne.

POSLE 5 MESECI SE VRATILA U JUTARNJI Dea sedela na svom mestu, program tekao po planu, a onda je Šešelj ušao! Krenuo da URLA K'O LUD, zatreslo se sve! (FOTO)

Nemački mediji primećuju da se radi o najgrubljem kršenju protokola.

Međutim, podsećaju da je ovaj susret upriličen samo dan nakon poslednjeg od tri incidenta u kojima se Merkelova tresla dok je stajala na sličnim događajima i zvaničnim susretina najvišeg ranga.

 

Uprkos očiglednim zdravstenim problemima, nemačka kancelarka je i juče, posle trećeg napada drhtavice u javnosti, izjavila da je njeno zdravlje dobro.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi