Hilari Klinton ima dvojnicu!

Srna | vesti 2016-09-15 14:13:51 2016-09-15 14:13:51

Pojedini analitičari i mediji u SAD tvrde da se prava kandidatkinja još nije oporavila i da je menja dvojnica!

Profimedia

 

Neki američki mediji i analitičari tvrde da Hilari Klinton ima dvojnicu koja je menja dok je bolesna, čime prikriva pravo stanje svoje bolesti, prenosi britanski "Dejli mejl".

Američka predsednička kampanja prepuna je bizarnosti i međusobnih optužbi rapublikanskog kandidata Donalda Trampa i kandidata demokrata Hilari Klinton, kao i vidljive pristrasnosti većine američkih medija koji favorizuju Klinton.

Njoj je pozlilo 11. septembra na komemoraciji žrtvama terorističkih napada iz 2001. godine, a mediji su naveli da se ona tada i onesvestila.

Klinton je došla sebi tek pošto je popila malo vode. Posle toga priznala je da ima upalu pluća. Oporavlja se, a kampanju bi trebalo da nastavi uskoro.

 

Međutim, neki "teoretičari zavere" tvrde da žena koja je izašla iz kuće njene kćerke Čelzi nije bila majka Hilari, već njena dvojnica!

Neki od onih koji sumnjaju u identitet Klinton tvrde da se "na osnovu fotografija vidi da dvojnica ima duži kažiprst od domalog prsta", što kod prave Hilari nije slučaj.

Osim toga, žena je snimljena kako pored restorana grli neku devojčicu i fotografiše se s njom.

"Zašto bi grlila devojčicu ako je bolesna? Mogla bi da je zarazi", navode sumnjičavi mediji.

Tramp je u više navrata od početka kampanje tvrdio da Klintonova nije zdrava i da ne bi trebalo da se kandiduje za predsednika SAD. Danas su objavljeni i rezultati jedne ankete prema kojima 41 odsto Amerikanaca veruje da je zdravlje Hilari Klinton veoma loše.

Expand player
Pogledajte više