Megan Markl i princ Hari
EPA/DEAN LEWINS
Megan Markl i princ Hari

EPA/DEAN LEWINS

Megan Markl i princ Hari, Foto: EPA/DEAN LEWINS

Hari i Megan trenutno žive na teritoriji Kensingtonške palate, i planirali su da tu dočekaju svoje prvo dete, koje treba da se rodi na proleće.

Uprkos velikom renoviranju koje je završeno prošlog meseca, i koje je koštalo 1,4 miliona funti, novopečeni mladenci će napustiti imanje kako bi se naselili u Vindzoru.

PROČITAJTE JOŠ:

Megan (37) i Hari (34), takođe žele da se dodatno udalje od Vilijama i Kejt, koji žive u spartmanu sa 20 soba u palati. Kako pišu britanski mediji, prinčevska braća osećaju da je trenutak da se raziđu.

Kako je Hari na putu da postane otac po prvi put, a Vilijam već ima troje dece, svaki želi da se fokusira na svoj dom.

Kejt Midlton

Tanjug/AP

Kejt Midlton, Foto: Tanjug/AP

- Hari i Megan žele da se odsele, treba im prostora, ali ne žele da žive pored Vilijama i Kejt. Uskoro će imati odvojene kancelarije i odvojene živote, pa ima smisla i da žive dalje jedni od drugih. Nema razloga da njihov dom bude u palati, imaju dovoljno drugih opcija, a od svojih para mogu da kupe i posebnu kuću - prenose ostrvski mediji izvora bliskog porodici.

Kejt i Megan navodno vode potpuno različite živote. Ipak, njihove kancelarije ostaće u palati.

Kako navode britanski mediji, u poslednje vreme vlada velika tenzija među braćom, a ni Hari ni Megan ne žele da žive pored Vilijama i Kejt.

Megan Markl

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Megan Markl, Foto: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Prema pojedinim izvorima, Hari i Megan je trebalo da se presele u Apartman 1 u palati, u kojem je trenutno kraljičin rođak, vojvoda od Gločestera (74) i njegova danska supruga Brižit (72). Ipak, Brižit nije bila zadovoljna idejom o preseljenju iz apartmana sa 21 sobom.

- Brižit ne želi da ode, i zašto bi. Oboje i dalje rade puno radno vreme za kraljicu - rekali su izvori iz porodice.

Komentari (1)

vota

24.11.2018 13:14

dobro je da nemaju zelju da okupiraju Poljsku