Tuča misica
screenshoot/Youtube
Tuča misica

screenshoot/Youtube

Tuča misica, Foto: screenshoot/Youtube

Elen Santana (31) koja predstavlja državu Roraima, pobedila je na izboru za najlepšu zadnjicu na ceremoniji u Sao Paolu.

Međutim Aline Uva (27) koja nije osvojila nijedno od prva tri mesta, iznenada je istrčala na podijum i zgrabila lentu od pobednice, prenosi "Dejli mejl".

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dve su se gurale i otimale oko lente, a gubitnica je izjavila da je ona bila jedina "100 odsto prirodna takmičarka".

Ovaj incident su brojni gledaoci posmatrali u čudu.

Besna Aline Uva čija je zadnjica prečnika 110 centimetara bila za pet centimetara veća od pobedničke zadnjice, tvrdi da je glasanje namešteno i da je ona trebalo da pobedi, jer je bila jedina takmičarka sa pozadinom koja nije bila hirurški poboljšana.

Ona je takođe dobila najviše glasova publike pred finale.

- Poštovala sam sva pravila i moja zadnjica je jedina koja je 100% prirodna. Zgrabila sam lentu pobednice jer sam ja jedina žena koja zaista zaslužuje titulu. Ja predstavljam prirodnu brazilsku zadnjicu i niko to ne može da mi uzme. Tri žene koje su dobili najviše glasova su sve lažne, njihove zadnjice su čist silikon, to je nepravda - rekla je Uva.

Pobednica Elen Santana je rekla da Aline Uva može da zadrži lentu, ali da nikad ne može da joj oduzme titulu.

- Radila sam naporno i moja zadnjica je ubedljivo najčvršća. Da budete pobednik, morate znati kako da izgubite, a da sam ja izgubila, to bih učinila dostojanstveno, za razliku od nje - rekla je Santana.

Zanimljivo je da je treće mesto dobila transseksualka Paula Oliveira (27), koja je pre šest godina bila muškarac, pa su se neke takmičarke žalile i tražile da joj se zabrani učešće.

Ovogodišnje takmičenje za najlepšu zadnjicu Brazila je i poslednje, jer su, uprkos popularnosti, njegovi organizatori najavili kraj.