Donald Tramp i Kim Džong Un
Tanjug/AP
Donald Tramp i Kim Džong Un

Tanjug/AP

Donald Tramp i Kim Džong Un, Foto: Tanjug/AP

Sporo kuvana goveđa rebra i slatko-kisela hrskava svinjetina bili su, pored ostalog, danas na meniju na radnom ručku američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kim Džong-una, na kojem su kombinovani uskusi istoka i zapada tokom istorijskog samita dvojice lidera u Singapuru.

Na meniju, koji je objavila Bela kuća, Tramp i Kim mogli su da uživaju u mnogobrojnim predjelima, među kojima su bili koktel od škampi i salata od avokada, salata od zelenog manga sa prelivom od limete i meda i svežom hobotnicom, kao i korejsko jelo s punjenim krastavcem.

Glavna jela uključuju sporo kuvana goveđa rebra, poslužena uz sečeni krompir zapečen u mleku i bareni brokoli, slatko-kiselu hrskavu svinjenitu i prženi pirinač sa ljutim sosom, kao i korejsko jelo - dinstani bakalar na soji sa rotkivcama i povrćem iz Azije.

Za desert, lideri dve zemlje i članovi njihovih delegacija mogli su da biraju između kolača od crne čokolade, sladoleda od vanile sa prelivom od višnje i kremom punjenog brioš.

Komentari (3)

bimpo

12.06.2018 10:01

A kod mene na meniju Pasulj.

Цицка

13.06.2018 06:49

Радо бих пробала овај динстани бакалар на соји са ротквицама и поврћем. Хоботница и то свежа , како то јело изгледа а да хоботница није макар обарена или са роштиља . Да ли су очистили на шкампима оно танко цревце баш ме интересује . Намерно су наговорили Кима да једе , а он воли да једе тако изгледа, а онда сва крв, пред преговоре, уместо да остане у глави сиђе у стомак на тај начин веома брзо опада интелигенција и шта је прозвод тога потписан Споразум. Паметан је био Оназис то је схватио ј

Цицка

13.06.2018 06:57

то је схватио још док је био сиромашан , увек је на забаве пословне природе јео претходно у свом стану и полу пуног стомака одлазио и посматрао све редом , наравно неприметно али имао је преглед свих какви су у опуштеном стању , веома битна ставка у бизнису ...ако се ради у бизнису о уравнотеженим људима о оним другим не вреди никаква предострожност и њих треба избегавати у широком луку у бизнису , политика је данас бизнис, бизнис између држава, према томе паметном доста .