Policija, Havaji
Youtube/Printscreen
Policija, Havaji

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Policija je pokrenula istragu za ubistvo nakon što su pronašli ljudski torzo u koferu u Gločesteršajeru. To je otkriveno nakon što je jedan službenik zaustavio par koji se šetao pored puta, noseći torbu, u blizini šume Dina.

Devojka (20) iz Birmingema i muškarac (30) iz Volverhemptona uhapšeni su pod sumnjom za ubistvo nakon mračnog otkrića u utorak.

Na periferiji Kolforda opkoljeno je veliko područje nakon što su u blizini pronađeni razbacani drugi delovi tela. Trenutno se obavljaju forenzička ispitivanja nad ostacima tela koji su pronađeni u blizini granice Engleske i Velsa.

Policija Engleska

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Portparol policije Gločesteršajera juče je rekao:

- Zbog neprekidne policijske istrage na putu A4136 između Monmauta i Kolforda uspostavljeni su kordoni policije. Ubrzo nakon 23.30 sinoć, u utorak 12. maja, službenici su otkrili ljudske ostatke. Kordoni će verovatno ostati na mestu tokom ostatka dana dok se istragom i dalje utvrđuje šta se dogodilo i sprovode se dodatni forenzički testovi nad ostacima. Žena iz Birmingema stara 20 godina i muškarac iz Volverhemptona, star 30 godina, uhapšeni su pod sumnjom za ubistvo u vezi sa istragom i danas ostaju u policijskom pritvoru.

Nije jasno gde su tačno pronađeni sumnjivi ostaci, ali policija je zatvorila veliko područje, a tri šatora su postavljena na ulazu u kamenolom Stoufild. Jedan stanovnik grada juče je rekao:

Krimi tehničari Forenzičari Forenzika Mesto zločina Dokazi

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Šatora nije bilo kada sam jutros izašao, ali pojavili su se kada sam se vratio. Ne znam šta se događa, ali kažu da ne mogu da idem ulicom. Neko je rekao da su našli telo, a policija kaže da će put biti zatvoren ceo dan.

Drugi stanovnik koji živi unutar opkoljenog područja je izjavio:

- Ne znam šta se dešava. Nisam primetio ništa dok nisam sišao niz ulicu i došao do blokade. Pitao sam da li mogu da prođem i oni su rekli da, ali možda više neću moći da se vratim. Jedan od službenika rekao je da bi put mogao biti zatvoren nekoliko dana, pa mora biti ozbiljan.

Engleska, Šefild, policija

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Kamenolom se nalazi na putu Staunton, a u zatvorenom delu se nalazi i ribnjak, bivša pilana koja je pretvorena u skladišta, nekoliko kuća i kamp. Glavni put A4136 od Kinderforda do Monmauta bio je blokiran na dnu brda kod Monmauta i došlo je do stvaranja zastoja na semaforima u Kolfordu. Blokada puta na semaforima zaustavila je saobraćaj između dva grada.