BLEDA KAO KRPA, TRESE SE OD GLAVE DO PETE! Ekspert za čitanje s usana otkrio zapanjujući detalj, Merkel tokom napada sve vreme izgovara OVE REČI! Istu frazu je ponavljala i 2015. godine! (VIDEO)

Fraza podseća na izjavu kancelarke koja je 2015. godine.

Angela Merkel
Angela Merkel, Foto: Youtube Printscreen

Kako se navodi na sajtu radija Antenne Bayern, ekspert je siguran da je Merkelova tokom prijema finskog premijera Antija Rinea u Berlinu stalno ponavljala ove reči.

Kancelarka Nemačke Angela Merkel je tokom napada drhtavice ponavljala frazu "uspeću, uspeću", rekla je ekspert iz oblasti čitanja sa usana Judit Harter.

Angela Merkel
Angela Merkel, Foto: Printscreen

Ekspert je siguran da je Merkelova stalno ponavljala ove reči. Fraza podseća na izjavu kancelarke koja je 2015. godine o migrantskoj krizi koja je podigla veliku buru.

Tada je Merkelova, govoreći o talasu izbeglica, izjavila:

- Uspećemo da izađemo na kraj s tim.

MERKELOVA IZAŠLA ZA GOVORNICU... Prva reč koju je izustila bila je SRBIJA! Prisutni netremice gledali šta to priča - OSTALI SMO ZAUVEK IZDVOJENI!

Merkelova je u sredu treći put viđena kako se trese, prilikom dočeka finskog premijera, a juče je, kršeći protokol, sedela tokom svečane ceremonije sa premijerkom Danske u Berlinu.

Angela Merkel
Angela Merkel, Foto: screenshoot/Youtube

Iako Merkelova insistira da se oseća dobro, unutar CDU se već razgovara o tome kada bi trebalo da "preda štafetu" svojoj naslednici Anegret Kramp Karenbauer.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi