Angela Merkel
Tanjug/AP
Angela Merkel

Tanjug/AP

Angela Merkel, Foto: Tanjug/AP

Očekuje se da će federalne, državne i lokalne vlasti sledeće godine prikupiti 816,4 milijarde evra, što je porast u odnosu na očekivanih 796,4 milijarde evra u ovoj godini, ali nešto manje u odnosu na predviđanja iz maju, prema procenama poreskih stručnjaka koje je danas objavilo nemačko Ministarstvo finansija, prenosi agencija AP.

PROČITAJ JOŠ:

Prognozira se da će prihodi od poreza u 2021, 2022. i 2023. godini nastaviti da se povećavaju, ali da će, posmatrano zajedno, biti za osam milijardi evra manji od ranije prognoziranih.

Projekcije privrednog rasta Nemačke su u više navrata smanjene ove godine.

Ima mrtvih i ranjenih! Policija ih uhapsila, odvela na pregled, a onda je usledila drama!

AUTOR: Alo/Kurir/V.M. DATUM I VREME: 30.10.2019. 13:42 - 30.10.2019. 14:17 Pucnjava u podne! Bolnica u Subotici, Foto: Youtube/Printscreen U subotičkoj bolnici danas oko 12 časova došlo do pucnjave. Kako se nezvanično saznaje, pre toga je došlo do sukoba na subotičkom buvljaku, a kako prenose lokalni mediji nakon verbalnog sukoba, usledio je fizički obračun u kojem je jedan 62-godišnji muškarac smrtno stradao, a više njih je povređeno.

Procenjuje se i da je nemačka ekonomija zabeležila pad u periodu jul-septembar 2019. godine, drugi kvartal zaredom, čime je ušla u tehničku recesiju.

BONUS VIDEO: