NAPALI IH RAZBIJENIM FLAŠAMA DOK SU ZAGRLJENI ŠETALI Devojku (23) brutalno silovala trojica muškaraca na ulici, njen dečko prebijen i vezan gledao mučne scene

Zločin se dogodio na samo nekoliko metara od skupa solidarnosti sa izbeglicama

Hapšenje, ubistvo, sud
Foto: Shutterstock

Grkinja stara 23 godine i njen dečko su pred sudom ponovo preživeli scene iz oktobra 2016, kada su ih na događaju organizovanom u ime solidarnosti sa izbeglicama napali migranti. Devojka je grupno silovana od strane trojice izbeglica iz Alžira i Sirije, dok je njen dečko bio pretučen i vezan i morao je sve da gleda. Jedan od migranata star 19 godina i dalje nije osuđen za zločin, a sudi mu se kao maloletniku.

 

Sve se dogodilo 2. oktobra 2016. godine kada je devojka sa svojim partnerom odlučila da poseti događaj organizovan na Univerzitetu u Solunu kako bi se iskazala solidarnost sa izbeglicama.

"NEMOJ TATA, MOLIM TE, TO SAM JA" Pijani muškarac (50) silovao ćerku (20) na sopstvenoj svadbi! Mislio da ima se*s sa novom suprugom?!

U toku humanitarne žurke, studentkinja i njen dečko su prolazili kroz dvorište Univerziteta, kada su ih iznenada napala trojica migranata sa razbijenim flašama i vezali ih.

NIJE MOGAO DA PRODRE, PA KREMOM NAMAZAO PE*IS Adam odvukao komšijinog sina (6) u napuštenu kuću i butalno ga silovao! Lekarima u bolnici se slošilo kada su videli povrede

Izbeglice su primorale ženu na oralni seks pretnjama da će je ubiti zajedno sa njenom dečkom i zatim su je opljačkali, a sve se dešavalo dok je događaj za solidarnost sa izbeglicama u organizaciji studentskih grupa i političkih nevladinih organizacija i dalje trajao samo nekoliko metara od scene brutalnog zločina.

 

Grčka policije je uspela da uhapsi trojicu migranta od starih 19, 22 i 29 godina iz Alžira i Sirije. Unutar stana u kome su živeli trojica muškaraca koji su počinili silovanje na humanitarnom skupu za izbeglice policija je pronašla drogu, 5.500 evra u gotovini i ukradeni nakit.

 

Prošle nedelje sud u Solunu je osudio dovijicu migranta, dvadesetdvogodišnji napadač dobio je 29 godina zatvora, dok je dvatesedevetogodišnji osuđen na 21 godinu. Dok će se trećem napadaču od devetnaest godina suditi kao maloletniku.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi