Devojku (23) brutalno silovala trojica muškaraca na ulici, njen dečko prebijen i vezan gledao mučne scene

Dnevna gazeta/Alo.rs/M.Ž. | vesti 2019-03-25 15:35:12 2019-03-25 15:35:12

Zločin se dogodio na samo nekoliko metara od skupa solidarnosti sa izbeglicama

Google street view

Pročitajte još:

 

Sve se dogodilo 2. oktobra 2016. godine kada je devojka sa svojim partnerom odlučila da poseti događaj organizovan na Univerzitetu u Solunu kako bi se iskazala solidarnost sa izbeglicama.

U toku humanitarne žurke, studentkinja i njen dečko su prolazili kroz dvorište Univerziteta, kada su ih iznenada napala trojica migranata sa razbijenim flašama i vezali ih.

Izbeglice su primorale ženu na oralni seks pretnjama da će je ubiti zajedno sa njenom dečkom i zatim su je opljačkali, a sve se dešavalo dok je događaj za solidarnost sa izbeglicama u organizaciji studentskih grupa i političkih nevladinih organizacija i dalje trajao samo nekoliko metara od scene brutalnog zločina.

Preporučujemo i ovo:

 

Grčka policije je uspela da uhapsi trojicu migranta od starih 19, 22 i 29 godina iz Alžira i Sirije. Unutar stana u kome su živeli trojica muškaraca koji su počinili silovanje na humanitarnom skupu za izbeglice policija je pronašla drogu, 5.500 evra u gotovini i ukradeni nakit.

 

Prošle nedelje sud u Solunu je osudio dovijicu migranta, dvadesetdvogodišnji napadač dobio je 29 godina zatvora, dok je dvatesedevetogodišnji osuđen na 21 godinu. Dok će se trećem napadaču od devetnaest godina suditi kao maloletniku.

Expand player
Pogledajte više