ODMAH JE UHAPŠENA! Devojka (20) se porodila, pa svoje bebe stare mesec dana prodala, a kada je otac dece saznao - tražio je polovinu novca!

Užas!

 

Selo
Selo, Foto: Alo!/Enis Sadiku

Majka iz Kine uhapšena zbog prodaje blizanaca dvema porodicama kako bi namirila dugove “počastila se”

RODITELJI NA NOGAMA, HOĆE DA GA LINČUJU Devojčica izvršila samoubistvo! Nastavnik joj učinio jezivu stvar pred decom, a potom izbacio iz učionice!

Samohrana majka iz Kine uhapšena je prošle nedelje jer je policija utvrdila da je prodala svoje novorođene blizance kako bi podmirila dugove i kupila telefon.

Siniša Mali saopštio na koje sektore se odnosi povišica i koliko će ona iznositi!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 16.09.2019. 08:59 - 16.09.2019. 09:07 Divne vesti! Siniša Mali, Foto: Alo!/ Dejan Briza * Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da očekuje da će već u decembru prosečna plata biti iznad 500 evra * On je istakao da prema najavama predsednika Vućića, najveće povećanje dobiće medicinski radnici * Prosečno povećanje veće od šest odsto Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da očekuje da će već u decembru prosečna plata biti iznad 500 evra.

List “Ningbo Evening News” piše da je žena “bez prebijene pare”, stara dvadesetak godina, pre godinu dana dobila oko 9.100 dolara za bebe. Ona kaže da su njeni roditelji bili besni zbog vanbračne trudnoće i nisu hteli da joj pomognu, dok za oca dece tvrdi da nije hteo da ima ništa sa njima.

TRAMP NAJAVLJUJE ODMAZDU! Pravi svoju EU! Besni zbog Kosova, za Srbiju ima rešenje zbog kog Albanci ne znaju na koja vrata da zakucaju!

 

Policija je slučajno otkrila transakciju istražujući drugi, sličan slučaj, ali još uvek nije jasno kako je bezdušna majka pronašla kupce. Blizanci stari mesec dana dospeli su u dve različite porodice.

Otac navodno nije prisustvovao porođaju, a kada je čuo za prodaju tražio je svoju polovinu da namiri kockarske dugove, rekla je majka na saslušanju. Ona dodaje da je sa svojim delom isplatila dugove prema banci i kupila novi pametni telefon.

NEĆE JOŠ VIDETI BELE ZORE Osnivač Vikiliksa ostaje iza rešetaka do daljnjeg iako je pritvor istekao

Policija je u međuvremenu pronašla i bebe i oca koji je takođe uhapšen. Roditeljima prete dugogodišnje zatvorske kazne.

VLADIMIR PUTIN UPOZORAVA! Zbog ovoga se trese Zapad! Ovo je najmoćnije rusko oružje, od njega nema odbrane!

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi